Gepubliceerd op 16 april 2020

Trage iMac? Sneller thuiswerken dankzij SSDinjeMac.nl

Lang wachten en je muis als draaiend strandballetje, voor sommige een bekend en vooral irritant fenomeen. Maar gelukkig is er een oplossing! In de meeste gevallen wordt dit namelijk veroorzaakt door de (oudere) harde schijf in de iMac. Door deze harde schijf te vervangen door een vele malen snellere SSD, is jouw iMac weer als nieuw.

Hoeveel sneller is een SSD?

SSD-schijven zijn per definitie sneller dan traditionele harde schijven, hoeveel sneller is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt het af van het aantal RPM van de schijf en de leeftijd. Heb je bijvoorbeeld een iMac uit 2014 of ouder? Dan zal de harde schijf waarschijnlijk zijn beste tijd hebben gehad en kan een iMac SSD upgrade zo maar 10 tot 15 keer snelheidswinst opleveren.

SSDinjeMac.nl heeft ruime ervaring met het plaatsen van deze SSD schijven. Middels speciale gereedschap wordt het scherm van de iMac losgehaald, waarna het stof wordt verwijderd, de harde schijf wordt vervangen door de SSD, eventueel meer werkgeheugen wordt geplaatst en tot slot het scherm weer op de originele manier wordt vastgemaakt.

iMac verzendservice

SSDinjeMac.nl biedt een verzendservice, waarbij een lege doos wordt verstuurd, waarmee je jouw iMac veilig en beschermd op kan sturen naar onze werkplaats in Groningen. Woon je +/- 15KM rondom de stad Groningen? Dan bieden wij een gratis haal- en brengservice, waarbij wij jouw iMac ophalen, upgraden en vervolgens weer terugbrengen. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem om de iMac bij ons langs te brengen.