Gepubliceerd op 22 juli 2019

Simon-Kucher kiest Mark Billige en Andreas von der Gathen als nieuwe CEO’s

Het wereldwijde strategie- en marketingadviesbureau Simon-Kucher & Partners heeft Mark Billige en Dr. Andreas von der Gathen gekozen als nieuwe Chief Executive Officers per 1 januari 2020.

Per 1 januari 2020 nemen Mark Billige (Verenigd Koninkrijk) en Dr. Andreas von der Gathen (Duitsland) de leiding over strategie- en marketingconsultancy Simon-Kucher & Partners. De 114 partners van het bedrijf verkozen hen tijdens de partnervergadering in Atlanta eind juni. Billige (40 jaar) en Von der Gathen (51 jaar) volgen Dr. George Tacke op. Tacke (60) was CEO sinds 2009 en zal aftreden aan het eind van zijn termijn in december. Billige en Von der Gathen zullen de komende vijf jaar als co-CEO’s actief zijn voor Simon-Kucher.

Mark Billige is sinds 2006 verbonden aan het bedrijf. Billige is op dit moment nog hoofd van het kantoor in Londen en overziet de activiteiten van de consultancy in het Verenigd Koninkrijk. Hij adviseert klanten uit sectoren als internet, tech, media en software en begeleidt de projecten voor een groot aantal van de privacy-equityklanten van het bedrijf.

Dr. Andreas von der Gathen werkt 20 jaar voor Simon-Kucher en is werkzaam op het hoofdkwartier in Bonn. Onder zijn leiding heeft Von der Gathen de Consumer Goods & Retaildivisie opgebouwd tot een van de grootste practices van het bedrijf. Zowel Billige als Von der Gathen zijn partners en leden van Simon-Kucher’s board.