Gepubliceerd op 13 augustus 2019

Samen klantgericht ondernemen is overleven

Onze wereld verandert snel en slimme bedrijven bewegen mee met de ontwikkelingen in de markt. Klantgericht ondernemen is een must voor bedrijven om de juiste klantwaarde te creëren. Anders lig je eruit.

Iedereen staat met de neus vooraan bij alle nieuwe marktontwikkelingen. En we worden ons bewuster dat wij ons geld goed moeten besteden. Klantgerichte ondernemers helpen de klanten daarom bij het invullen van hun wensen en behoeften door het aanbieden van passende oplossingen.

Klantgericht ondernemen kan alleen als uw gehele organisatie het samen oppakt . Waarbij het management zich coachend opstelt. En uw medewerkers als `interne ondernemers` de nodige ruimte geeft de klanten professioneel van dienst te zijn.

Dankzij verbeterprojecten in meerdere branches is de strategische aanpak “ Samen klantgericht ondernemen” ontwikkeld. De essentiële verbeterstappen zijn vastgelegd in een modulaire  leidraad . De modules zijn een fantastische hulpmiddel en geven aan hoe het gehele verhaal in elkaar steekt. Dit maakt van het gehele verbeteringsproces een logisch en begrijpelijk verhaal waarin iedereen een belangrijke rol speelt.

Dat de aanpak succesvol is behoeft eigenlijk geen betoog. Uw trouwe klanten en de medewerkers in het werkveld zijn blij dat er eindelijk iets gebeurt wat zij graag willen. Naast een betere werksfeer geeft dat tevens het draagvlak om de binnendienst mee te krijgen.

Als klankbord kunnen wij u helpen en ondersteunen om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.  Dankzij onze externe blik wordt uw positie sterker om uw organisatie in beweging te krijgen door het kiezen van een passende aanpak. Wat uw management en medewerkers stimuleert vooral zelf aan de slag te gaan.

Neem bij interesse contact op met Wouter Jansen (regievoerder platform Samen Ondernemen).

Website www.samenondernemen.nl
Email info@samenondernemen.nl
LinkedIn Wouter Jansen samen ondernemen