Gepubliceerd op 18 januari 2018

Rendement maken met innovaties*

De technologische ontwikkelingen zorgen voor de snelle opkomst van allerlei innovatieve sectoren. Sectoren die hard groeien. Dus interessant voor beleggers.

We gaan een periode tegemoet die we op de beurs nog nooit hebben meegemaakt. Dat komt voornamelijk door de technologische revolutie. Er komt een tijd aan met heel veel kansen. We gaan de gevolgen van bijvoorbeeld robotica, 3D-printing, zelfrijdende auto’s en de transitie van fossiele naar schone energie de komende jaren van dichtbij meemaken. Deze ontwikkelingen gaan zorgen voor nog meer mooie kansen voor beleggers. Maar we zullen ook te maken krijgen met steeds meer bedreigingen. Omdat de techno-revolutie bestaande structuren en bedrijven kan wegvagen. Net zoals in het verleden bijvoorbeeld bij Kodak en Nokia gebeurde. De komende 5 jaren beloven dan ook de spannendste beleggingsjaren ooit te worden.

Wat doet de bank?

De snelle ontwikkelingen in de wereld leiden er toe dat beleggen steeds meer op ondernemen gaat lijken. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer beleggers zich afvragen of ze nog wel goed zitten bij de bank. Wat doet de bank voor u? Zijn ze scherp en pro actief of heeft u het idee dat ze er een beetje achteraan hobbelen? Dat ze te veel gericht zijn op het oplossen van hun eigen problemen?
We zien dat met name steeds meer ondernemers kiezen voor een alternatief als het op beleggen aankomt. Dat men kiest voor een partij die ook ondernemend is. En zo’n partij is Wijs & van Oostveen.

En als u, net als wij en heel veel andere beleggers, de kansen ziet die de innovatieve ontwikkelingen bieden, dan zit u goed bij Wijs & van Oostveen. Want sinds kort bieden wij Innovation Asset Management aan. Vermogensbeheer waarbij beleggen in aandelen van innovatieve, snelgroeiende bedrijven centraal staat. Hiermee geeft u uw vermogen de kans om zoveel mogelijk te profiteren van de huidige, stormachtige ontwikkelingen.

Ervaring in huis

Wijs & van Oostveen is al meer dan 30 jaar actief op de financiële markten. Een onderdeel van Wijs & van Oostveen is Trend Invest. Sinds 2014 kunnen beleggers met Trend Invest beleggen in snelgroeiende ontwikkelingen zoals robotica, online shopping, biotech, internet of things en zonne-energie. Dus ervaring met beleggen in snelgroeiende innovatieve ontwikkelingen is in huis.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Innovation Asset Management? Of over wat Wijs & van Oostveen voor u persoonlijk kan betekenen? Dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Dat kan telefonisch op 020 – 638 82 26. Of door een e-mail te sturen naar: m.meijer@innovationassetmanagement.nl. Maar u kunt ook op onderstaande button klikken.

 

*Wijs & van Oostveen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Een overzicht van de kosten van de dienstverlening is opvraagbaar.