Gepubliceerd op 4 maart 2019

Met Annemarie van Gaal voor bewustwording in financiële zaken

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den(KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet.

Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Succes (2009), Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit (2011), Financiële Workout (2013), Een Dubbeltje op zijn Kant (2013) en Winst(2014).

Annemarie van Gaal is een bevlogen spreker en weet als geen ander haar publiek te boeien.

Een lezing van Annemarie is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend.
Zij praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen.

Wilt u Annemarie van Gaal inzetten als spreker of dagvoorzitter tijdens uw evenement of bijeenkomst?
Neemt u dan contact op met Jacqueline Voorhuijzen via deze link en informeer naar de mogelijkheden.

Onderwerpen:

Kansen grijpen
Overal liggen kansen, maar de mooiste ondernemerskansen liggen vaak buiten de gebaande paden. Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Annemarie vertelt dit aan de hand van aansprekende voorbeelden en ervaringen uit haar eigen carrière.

Talent
We kijken naar cv’s en selecteren mensen nog te vaak op zaken als opleiding en ervaring of laten ons leiden door iemands uiterlijk. Daarmee verkwanselen we talent en sluiten we kwetsbare groepen uit. Annemarie legt uit hoe je, door te selecteren op zaken als ‘talent’ en ‘commitment’ fantastische resultaten krijgt.

Financieel fit
Rijkdom maakt niet gelukkig, maar een financieel gezond leven is wel een voorwaarde om gelukkig te worden. Met veel concrete voorbeelden en adviezen lukt het Annemarie om in deze lezing iedereen interesse in hun geldzaken te laten krijgen. Annemarie geeft tot slot haar tien belangrijkste tips waarmee je duizenden euro’s per jaar bespaart of extra verdient.

Je Leven in 50 Quotes
Voor Annemarie zijn quotes van grote leermeesters zoals Mandela, Muhammad Ali of Einstein altijd een inspiratiebron geweest: Ze leiden je door moeilijke tijden of geven nét dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt om actie te nemen. Deze lezing zal je nog dagen bijblijven en na afloop ontvang je de box met
’50 Best Quotes on Life’. (www.sharethatquote.com van Heleen Dura-van Oord en Annemarie van Gaal).                      

voor meer informatie: www.annemarievangaal.nl