Gepubliceerd op 24 mei 2019

Level Eleven Amsterdam

Uw event in het hart van Amsterdam én in dat van uw gasten. Ga voor een onvergetelijke 360° beleving op het hoogste niveau. Ga voor absoluut indrukwekkend en voor een evenementenlocatie van een heel ander level.

MAGISCH 360° UITZICHT

Bij binnenkomst voelt u het meteen, het is niet te weerstaan: de aantrekkingskracht van buiten, dat unieke uitzicht over onze prachtige hoofdstad. Overal rondom u en uw gasten. U staat op grote hoogte, aan de levendigste kant van het IJ en midden in het stadscentrum vol mogelijkheden. Alles wat u buiten ziet, ligt binnen handbereik. Maak een 360° beleving van uw event en laat uw gasten grenzeloos genieten van een panorama zonder grenzen.

Onze eventlocatie Level Eleven is gelegen op de 10de en 11de etage van De Zilveren Toren Amsterdam. De Zilveren Toren is gelegen naast het Centraal Station midden in het bruisende centrum van Amsterdam en is daarmee perfect te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, een boot maar ook met de auto. Voor sfeerimpressies van onze locatie kunt u naar onze webiste.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Een relatie-event in intieme setting, een feest van formaat of een congres verdeeld over twee verdiepingen en meerdere zalen. Of wat te denken van uw bruiloft op hoog niveau… Onze eventlocatie en mogelijkheden bewegen mee met uw wensen. Net als onze mensen, ieder met die open en wijdse blik die zo typisch Level Eleven is. Samen komen we tot verrassende ideeën en creëren we een event van en op het hoogste niveau.

SMAAK MAKEND CULINAIR

Een congres of vergadering met lunchbuffet, een feest met smaakvolle mondvermaakjes of een bruiloft met stijlvol diner. Wat u ook organiseert, op Level Eleven proeven, smullen en genieten uw gasten van het goede leven.

Kiest u voor luxe vijfgangendiner? Een diner dansant misschien? Of gaat u voor oer-Hollandse gezelligheid met bitterballen en een biertje? In Leven Eleven kan het allemaal. Het is immers uw moment!

HARDVERWARMENDE HOSPITALITY

Het onverwachte en dat moment van verrassing, daarmee maken wij het verschil. We zeggen wel eens: het Nieuw Amsterdams Peil ligt in Level Eleven, op het hoogste niveau. Zie het als de standaard voor uw event. U wilt immers het beste voor uw gasten: het hoogst haalbare. En dat is precies waar wij zo warm en hard voor lopen.

De mooiste verrassing zit in wat uitblinkt en verwondert. Dat is wat uw gasten zullen herinneren en waar ze nog lang over napraten. Level Eleven overtreft verwachtingen en steekt uit boven de horizon. Dat mag u verwachten, in alles wat we doen. Voor u, uw gasten en uw event.

Echte gastvrijheid herken je meteen. Ervaar het zelf, maak een afspraak en kom langs op Level Eleven. Wij ontmoeten u graag!

Level Eleven
Stationsplein 51 – 53
1012 AB Amsterdam
E-mail: welkom@leveleleven.nl
Telefoon: 020 – 553 50 00