Gepubliceerd op 27 september 2017

Lancering nieuw boekingsplatform P1

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats neemt in populariteit toe. Daarom heeft Parkeerbedrijf P1 een nieuwe boekingsmodule gelanceerd. Via deze boekingsmodule kunnen bezoekers tot 20 minuten vóór aankomst een parkeerplaats boeken tegen gereduceerd tarief.

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats neemt in populariteit toe
De consument is steeds beter geïnformeerd over de verschillende parkeermogelijkheden in grote steden. Er wordt in toenemende mate steeds vaker gebruik gemaakt van boekingsplatforms en parkeer apps. Bij de ontwikkeling van het boekingsplatform van P1 is er dan ook kritisch gekeken naar de behoefte van de klant. Zodoende zijn er verschillende ‘parkeerproducten’ ontwikkeld.

Via www.p1.nl is er een dagkaart verkrijgbaar waarmee er in P1 Parking Centrum en P1 Parking Waterlooplein 24 uur kan worden geparkeerd voor €20. Daarnaast is voor P1 Parking Waterlooplein een avondkaart verkrijgbaar waarmee na 18.00 uur voor slechts €10 kan worden geparkeerd. Voor een toeslag van €5 per dag kan de consument bovendien ongelimiteerd in – en uitrijden.

€20 voor 24 uur parkeren in Amsterdam Centrum
Het succes van deze actie is een combinatie van locatie en prijs. Parkeren in het centrum van Amsterdam kost bij menig parkeergarage al snel €5 tot €7 per uur. Op straat wordt er een vergelijkbaar tarief gehanteerd. Dit om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de binnenstad te verbeteren. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats is dan een goedkoper alternatief. Zeker als men 4 uur of langer parkeert!

Klantgericht denken staat centraal bij P1
P1 vindt dat klantgericht denken verder gaat dan het aanbieden van een parkeerplaats op een A-locatie. Onze beide parkeergarages in Amsterdam zijn daarom voorzien van kentekenherkenning. Bij aankomst herkent het systeem automatisch het kenteken, maakt zelf een uitrijkaart aan en opent vervolgens de slagboom.

Naast kentekenherkenning beschikt P1 Parking Waterlooplein ook over XXL plekken. Deze extra brede parkeerplaatsen zijn ruim 3 meter breed en ideaal voor grote voertuigen of voor gezinnen met jonge kinderen. Deze voorzieningen moeten ervoor zorgen dat de bezoeker gemakkelijk en comfortabel kan parkeren.

En hoe nu verder?
P1 zal in navolging op het succes van Amsterdam het aantal steden binnen de boekingsmodule uitbreiden.
p1 logo
E-mail: info@p1.nl
www.p1.nl