Gepubliceerd op 18 april 2017

‘Kunst waar je overheen kunt lopen’

We zijn een prachtig voorbeeld van de maakindustrie en we houden van ons vak. Van restaureren, (ver)bouwen, funderingsherstel tot en met onderhoud en alles wat erbij komt kijken.

Het ambachtelijke. Het vakmanschap. Het samenwerken. Het met z’n allen iets bijzonders creëren. En als topproduct het ontwerpen en bouwen van glazen vloeren en glazen trappen….dus het letterlijk creëren van ‘Kunst waar je overheen kunt lopen’.Voor De 7 Provinciën is bouwen passie en missie tegelijk. Gewoon iets goeds neerzetten dat de tand des tijds kan doorstaan.

Hoe we dat dat doen? Door in de eerste plaats hoogwaardig vakwerk te leveren en verder authentiek en volstrekt helder te zijn naar onze opdrachtgevers en de mensen met wie wij samenwerken.

Co-creatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Vanuit de ontwerpfase nauw samenwerken met de opdrachtgevers en de mensen van de uitvoering en duidelijk grenzen aangeven van wat er wel en wat er niet kan.

En natuurlijk kiezen we voor duurzaam. Voor ons niet meer een vraag, maar vanzelfsprekend. Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu en gezondheid.

Eigenaar en oprichter van De 7 Provinciën Aann. en Exploitatiemij. is Klaas Timmer. Met een civieltechnische opleiding en brede ervaring in de bruggenbouw heeft hij de basis gelegd voor het ‘degelijk bouwen’. De opleiding en ervaringen in de bruggenbouw is ‘de brug’ geweest naar een aanvullende creatieve opleiding. Een vruchtbare combinatie die een chemie heeft doen ontstaan tussen het creëren van het ontwerp en de maatwerk uitvoering in de praktijk. Zo ontstonden in 1995 Aannemersbedrijf De 7 Provinciën en het ontwerpbureau Y-DESIGN.

Met een extra specialisatie in het ontwerpen en de bouw van glazen vloeren, glazen trappen, balustrades en glazen puien hebben we het werk van De 7 Provinciën heel transparant gemaakt. Werken met glas is hoogwaardig maatwerk en het resultaat schuilt in de perfectie, niets blijft namelijk verborgen. Ook al maak je het ‘schakelbaar’ qua transparantieniveau.

Zo is het ook met onze werkwijze; één aanspreekpunt van concept tot en met de oplevering, afgesproken prijzen, geen tussentijdse verrassingen en duidelijke en heldere communicatie.

Onze kracht ……onderscheiden zijn in het creëren van oplossingen. «

De 7 Provinciën
www.glazenvloeren.nl