Gepubliceerd op 10 april 2020

Krachtige app voor werkinstructies

Elementen als een sterk inkoopproces, juist voorraadbeheer en financiële verslaglegging krijgen alle aandacht in ERP software. Hoe staat het echter met de werkinstructies? Bereikt u voldoende besparingen en veiligheid met duidelijke werkinstructies?

Faalkosten vermindering en veiliger werken

”In gesprekken met uitvoerders, projectleiders en onderhoudsdiensten geven zij regelmatig aan dat instructies te vaak niet juist worden opgevolgd. Ook over de duidelijkheid van instructies blijken er twijfels te zijn. Hiervoor is nu software ontwikkeld, waarmee gelijk de voortgang van de werkzaamheden real time gevolgd kan worden” aldus Harry Vorenkamp, directeur Instruct-Pro.

“Duidelijke werkinstructies en handleidingen die ook 24/7 online ter beschikking staan tijdens de werkzaamheden behoren tot de voorwaarden om veilig werken te versterken en faalkosten te verminderen” geeft hij aan. “Een aanvullende voorwaarde is dat complexe instructies opgeknipt moeten kunnen worden in af te vinken onderdelen. Ook de feedbackmogelijkheid is essentieel. Foto’s, video’s en opmerkingen van de uitvoerder dragen bij aan het goede verloop van de werkzaamheden.”

Verbinding tussen projectuitvoering en kantoor

De chatfunctie in de app zorgt voor directe communicatie tussen uitvoering en kantoor en de gegevens worden verwerkt in uw ERP-software. Met de op deze manier verkregen complete projectadministratie heeft u volledig inzicht in de voortgang. Geen tijdverlies in de voorbereiding van projecten en vooral tijdwinst in de uitvoering maken het werken met deze software voor professionele organisaties zeer aantrekkelijk. Ook de professionele vakman werkt graag op basis van duidelijke werkinstructies. Tenslotte draait het om goed opgeleverde werkzaamheden op basis van kwaliteit, efficiëntie en samenwerking.

IoT en handleidingen

In goede samenwerking fabrikanten en technische service bedrijven plaatsen wij handleiding van producten en totale installaties in onze digitale bibliotheek. Deze kunnen gekoppeld worden aan een projectadministratie. Ook worden momenteel IoT toepassingen gericht op  onderhoudsdossiers behorende bij installaties getest. “Relaties hebben uitstekende praktijkcases waar de Instruct-pro software met een technische aanpassing een oplossing kan bieden. De app wordt verder ontwikkeld op basis van hun wensen” voegt Vorenkamp er aan toe, die hier graag meer informatie over geeft.

De app en bijbehorende bedrijfssoftware is in een maandelijkse abonnementsvorm door iedereen te gebruiken. Digitalisering draait niet uitsluitend om techniek. Ook de menselijke factor speelt bij de introductie van de app een grote rol. Onze specialisten staan klaar om daarbij ondersteuning te bieden.

Instruct-Pro B.V.

Prins Bernhardweg 23
7241 DH Lochem
Tel. 0573 – 289015
E-mail support@instruct-pro.com
www.instruct-pro.com