Gepubliceerd op 18 december 2018

Kennedy Van der Laan betrekt nieuw onderkomen in Amsterdam

Amsterdam, 17 december 2018 – Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan neemt vandaag haar intrek in een nieuw onderkomen in Amsterdam. Het kantoor huurt zo’n 4.000 vierkante meter in het kantoorpand De Haarlemmerhof. Daarmee blijft Kennedy Van der Laan gevestigd aan het hoofdstedelijke Westerpark, maar kiest wel voor een werkomgeving met een geheel andere uitstraling.

Transparant en toegankelijk

“Deze nieuwe omgeving past beter bij wie we zijn”, zegt Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan. “We hechten aan een optimaal transparante en toegankelijke omgeving, waar onze advocaten echt zichtbaar zijn. Als kantoor staan we midden in de samenleving. Binnen ons pand vertaalt zich dat bijvoorbeeld in een beperkt aantal binnenmuren en veel glas.” Advocaten en overige medewerkers gaan flexwerken in het nieuwe kantoor.

Kunst centraal

Ook in het nieuwe Kennedy-pand staat kunst centraal, waarbij de samenstelling van een deel van de eigen collectie regelmatig wisselt. Ook is een vaste centrale plek ingeruimd voor het werk van kunstenaar Ad de Jong. Linnemann: “Wij vinden dat een werkomgeving uitnodigend, kleurrijk en gevarieerd moet zijn. Mensen brengen een groot deel van hun tijd op het werk door en dat moet dan geen koude kantoorkolos zijn. We zijn dan ook erg trots op dit eindresultaat.” MVSA Architects is verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

Over Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 100 advocaten. Sinds 1992 bedienen de medewerkers van het kantoor toonaangevende marktleiders, met specialistische juridische kennis op onder meer het gebied van IT, IE, privacy en verzekeringsrecht. Vanuit de kantoren in Amsterdam en Eindhoven wordt wereldwijd gewerkt voor een breed scala aan cliënten, van startup tot multinational. De mensen van Kennedy Van der Laan hebben een pragmatische en betrokken mindset en staan dicht bij het dynamische werkveld van de cliënten. www.kvdl.com