Gepubliceerd op 13 april 2018

Je website gaat niet over jou, out-teach je concurrent!

Video-serie ‘Digitale Slagkracht in ’t MKB’ #2 van 5

Is jouw website een digitaal visitekaartje? Grote kans dat ‘ie dan niet bijdraagt aan kwalitatieve leads en omzet, en dat is zonde! In de vijfdelige video-serie Digitale Slagkracht in ’t MKB deelt Bas van der Lans best-practices en handvatten om de kansen van nu te grijpen. Zijn missie? Alleen nog steengoede sites en digitale marketing in 2025. In deze aflevering stelling “Je website gaat niet over jou, out-teach je concurrent!”

Artikel gaat onder de video verder

Ga op zoek naar content die voor jouw potentiële koper superwaardevol is, en voor jou een beetje pijn doet om te delen. Als je twijfelt en het tegen je gevoel ingaat, dán heb je wat te pakken. Versla concurrentie door écht waardevolle informatie weg te geven. Is de informatie niet waardevol en valt ‘ie tegen? Daar prikt de consument – zowel B2B als B2C – doorheen. Doe je best!

Het Handboek voor Digitale Slagkracht biedt de volgende handvatten *:

  • Werkwijze: ‘Digitale Slagkracht Methode’ (o.a. om de investering op te knippen per kwartaal)
  • Checklist: ‘Klantmagneet ontwerpen en schrijven’
  • Werkblad: ‘Digitale Marketing en Sales Funnel’

Klaar voor Digitale Slagkracht in jouw organisatie?

Het Handboek voor Digitale Slagkracht is te koop bij iedere online boekhandel; van Bol tot Managementboek.nl, en van Bruna tot boekenhuis Scheltema te Amsterdam.

Daarnaast is er ter ondersteuning van het boek een 5-daagse video workshop met 15 minuten video per dag plus vragen om zélf aan de slag te gaan met jouw Digitale Slagkracht.

Deze video-workshop is tijdelijk gratis toegankelijk voor lezers van Het Ondernemersbelang. Reserveer hier jouw plek!

Over vijfluik Digitale Slagkracht in ’t MKB

Met zijn 20-koppige WordPress bureau ‘Van Ons’ is hij verantwoordelijk voor de websites van TV-programma’s, goede doelen en tientallen succesvolle MKB’ers. Met compagnon Robert van Eekhout schreef hij best-seller Handboek voor Digitale Slagkracht.

Ronnie Overgoor interviewde Bas in zijn programma “Ondernemerslessen” op TV-kanaal 7Ditches. Deze video is onderdeel van een serie van 5 ondernemerslessen.

* Deze handvatten download je gratis in de Digitale Slagkracht Kick-start. Tijdelijk gratis voor lezers van Het Ondernemersbelang.