Gepubliceerd op 29 april 2019

‘Ik wil altijd een topproduct leveren’

Autobestickering, lichtreclame, ramen tinten, car wrapping, textielbedrukking, grafische vormgeving en grootformaat printen. we zijn bij het allround reclamebureau van René Hummel in Emmen.

Een reclamebureau waar service, vakmanschap en specialisme voorop staan. Hummel heeft jarenlange ervaring in de reclamewereld en heeft zich in de loop van de jaren allerlei specifieke technieken eigen gemaakt. En dat beginnen steeds meer klanten, van groot MKB tot en met de particulier, te ontdekken.

René Hummel, die vanaf zijn 16e levensjaar in de sportkleding heeft gewerkt, begon 5 jaar geleden met het bedrukken van kleding voor bedrijf, vereniging en particulier. Toen hij vervolgens in december 2017 de kans kreeg om machines over te nemen van zijn oude werkgever Amber Reclame, ging het snel.

Fullservice

Inmiddels is Hummel Reclame+ uitgegroeid tot een fullservice reclamebureau, die zich razendsnel ontwikkelt met de nieuwste machines en plak technieken. De lat ligt enorm hoog. Een voorbeeld is car wrapping, waarbij auto’s een compleet nieuwe look krijgen en bijvoorbeeld in de huisstijl kunnen worden aangepast.

Hummel Reclame+ is gevestigd aan de Willem Barentszstraat 7b in het voormalig pand van Amber Reclame. Het hele pand zal op zeer korte termijn een metamorfose krijgen. De binnenkant van het pand bestaat straks uit een spectaculaire showroom waar textiel, product samples en wrap technieken gepresenteerd zullen worden. Tevens wordt de werkplaats en het kantoorgedeelte voorzien van spectaculaire hoogstandjes in design en wrap technieken.

Service

Hummel Reclame gaat voor de beste kwaliteit/prijs verhouding, maar het klantcontact vindt hij minstens zo belangrijk. Een goede service is bij Hummel vanzelfsprekend en afspraken worden hier nagekomen, benadrukt hij.

“Ik ga indien nodig altijd bij de klanten langs, wil met eigen ogen zien wat de bedoeling is. Ik wil zelf een gedegen advies kunnen geven, meedenken met de klant, betrokken zijn.” Hummel Reclame gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit van afwerking. “En ja, voor elke klus is een oplossing, dat kom ik de klant graag uitleggen.”

Word vervolgd …

Info@hummelreclame.nl
Willem Barentszstraat 7 b Emmen
Tel: 0591-677988 / 06-21846749