Gepubliceerd op 21 juni 2019

Gebouwverduurzamer INNAX, Technion en De Installatiedesk bundelen krachten

Ingenieursburo Technion en De Installatiedesk zijn per 28 mei 2019 onderdeel geworden van INNAX Gebouw & Omgeving. De 50 medewerkers zullen INNAX de nodige versterking geven op het gebied van engineering en installatietechniek. INNAX, Technion en De Installatiedesk zijn een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. Ze delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.

Ronald Spoelstra en Henk Waslander, oprichters van Technion, zien de overname door INNAX als een logische stap voor het bedrijf. “Het geeft ons nieuwe perspectieven en uitdagingen door onderdeel te worden van een groter geheel. Onze doelgroepen komen naadloos overeen en kunnen we in de toekomst nog beter bedienen.”

Over INNAX

INNAX is sinds 1992 actief op het gebied van energiemanagement en uitgegroeid tot een volwaardige gebouwverduurzamer met een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. De ca. 200 medewerkers hebben als missie om gebouwen en woningen zodanig te verduurzamen dat ze in hun eigen energiebehoefte kunnen voorzien.