Gepubliceerd op 14 mei 2019

Energie Inspectie verduurzaamt vastgoed

We kunnen zo niet langer doorgaan met ons energieverbruik. Voor ons leefklimaat moet het roer nu echt om. Er zijn veel plannen, maar het is de vraag of we de doelstellingen echt gaan halen. Bij Energie Inspectie wachten we daarom niet op wetgeving of op het moment dat anderen besluiten om het energieverbruik te verminderen. Wij zetten zelf de schouders eronder met praktische verbeteringen en concrete hulp om het energieverbruik van ons allemaal stap-voor-stap te verminderen. Dit doen wij met plezier en toewijding, waardoor wij kwaliteit en nauwkeurig advies leveren.

Zakelijk en particulier

Wij zijn er voor u als particulier, ondernemer en vastgoedeigenaar, maar ook voor woningcorporaties, scholen en ziekenhuizen. Ons dienstenaanbod is dan ook breed. We vinden het belangrijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden en u gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Van een nieuwbouwplan tot de realisatie van het leggen van zonnepanelen: we zijn u graag van dienst.

Inspecteren

Om advies te geven hoe iets verbetert kan worden, moeten we eerst vaststellen wat de huidige situatie is. Daarom doen onze gecertificeerde adviseurs gedegen inspecties bij alle soorten gebouwen. Zo kunnen wij de energiezuinigheid van het gebouw nauwkeurig bepalen. Met geavanceerde meetapparatuur bepalen we hoe het gebouw presteert. Zo doen we bijvoorbeeld warmtebeeld opnames en blowerdoortests.

Certificeren

Energie Inspectie certificeert gebouwen met energielabels en bepaalt EPC/BENG waardes. Wij toetsten ook of gebouwen voldoen aan de wetgeving. Niet alleen voor rijwoningen, maar voor elk denkbaar gebouw. Het label voelt bij ons als het ontvangen van een statusupdate, voorzien van heldere informatie over de huidige energieprestatie van het pand en de kansen voor verduurzaming.

Implementeren

Ten slotte helpen we met het zoeken naar en aanvragen van subsidies. We controleren offertes van implementatie-partners zoals isolatie- en installatiebedrijven. Als de verbeteringen doorgevoerd zijn komen we opnieuw inspecteren en certificeren het vastgoed op de nieuwe waarde. Zo maakt u reële stappen in het verduurzamen van uw vastgoed.

Contact

info@energieinspectie.nl
058 30 31 100
www.energieinspectie.nl