Gepubliceerd op 4 september 2019

Advocatenkantoor al meer dan 80 jaar een begrip in Zeeland

De Rechter Advocaten & Mediators is onlangs in Terneuzen verhuisd naar een mooie zichtlocatie op de hoek van de Axelsestraat. Het nieuwe kantoorpand dateert uit 1904 en heeft een rijke historie. Er was ooit een rijwielhandel, een bank en een uitzendbureau gevestigd. Ook hield er op de bovenverdieping al eens eerder een advocatenkantoor domicilie. Het pand is fraai opgeknapt om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen. De wanden zijn opnieuw geschilderd in traditionele wit-beige kleuren en er is een nieuwe houten vloer aangelegd.

,,De wanden waren eerst fel blauw”, glimlacht advocaat mr. Francis van den Branden, gespecialiseerd in familierecht, bij een rondleiding door het gerenoveerde pand. ,,We zijn zeer tevreden met ons nieuwe kantoor. Ook vanwege de gunstige ligging. Er is veel drukte en beweging in en rondom de Axelsestraat.”

De Rechter Advocaten, dat enkele jaren geleden het 80-jarig bestaan vierde, is het grootste advocatenkantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Naast het kantoor aan het Havenfort in bakermat Hulst en de nieuwe locatie in Terneuzen heeft het ook de beschikking over een vestiging aan het Noordpoortplein in Middelburg.

Laagdrempelig

De negen advocaten bij De Rechter Advocaten & Mediators zien het als hun maatschappelijke taak om laagdrempelig juridisch advies te geven. De Rechter Advocaten & Mediators staat de mensen terzijde bij ontslag, scheiding, letsel, strafzaak, maar ook bij geschillen met leverancier, afnemer of werknemer. Men wordt snel geholpen om het probleem op te lossen of liever nog te voorkomen.

De meest voorkomende werkzaamheden in de advocatuur gaan gepaard met het familierecht. Mr. Van den Branden is aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en werkzaam als advocaat-mediator. Ze kan de cliënt adviseren of bijstaan in procedures over de diverse onderdelen van het familierecht, zoals echtscheiding, boedelscheiding, alimentatie, omgang, gezag, adoptie en naamswijziging.

www.derechteradvocaten.nl

Advocaat mr. Francis van den Branden, gespecialiseerd in familierecht.