Gepubliceerd op 22 april 2020

De beste oplossingen voor zakelijke televisie

Is televisie nog wel van deze tijd? Jazeker! Verwend als we zijn, verwachten we ook buitenshuis net zulke goede faciliteiten als thuis. Een tv op de hotelkamer of in de sportschool is voor veel gasten niet meer bijzonder, het is noodzakelijk. Daarom is het belangrijk om betrouwbare en betaalbare zakelijke televisie af te sluiten, zodat u uw klanten een optimale ervaring kunt bieden. Welke zakelijke oplossingen zijn er voor bedrijven? En welke past bij uw bedrijf? Lees snel verder.

Live televisie voor grote en kleine bedrijven

Of u nou honderden klanten per dag bedient of juist selecte gezelschappen, live televisie is tegenwoordig onmisbare entertainment. Denk aan gezinnen op de hotelkamer of in de stacaravan, voetbalfans in het dorpscafé of sporters op de loopband in de sportschool. Voor ieder bedrijf bestaat een geschikte zakelijke oplossing, maar welke is de beste voor u? Hieronder lichten wij drie zakelijke oplossingen uit die door veel bedrijven worden gebruikt.

Zakelijke tv is onder meer geschikt voor:

  • Hotels
  • Café’s
  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Sportscholen
  • Campings
  • Scholen

Welke zakelijke oplossingen zijn er voor bedrijven?

De meest betaalbare oplossing voor grootschalige zakelijke televisie is een centraal pakket. Dit pakket bestaat uit een centraal ontvangstpunt en eventueel een antenne. Het centrale ontvangstpunt vertaalt het tv-signaal naar een geschikt signaal voor uw netwerk. Dit signaal verspreidt u vervolgens via interne bekabeling naar uw televisies. U hoeft dus niet iedere tv apart te installeren. Een centrale oplossing is vooral voordelig als u meer dan honderd kijkpunten heeft op één locatie.

Bent u op zoek naar zakelijke tv zonder bekabeling? Dan is een draadloze tv-ontvanger een goede oplossing. Iedere individuele televisie ontvangt dan een draadloos tv-signaal via het zogenaamde Digitenne kastje. Hiermee zet u de televisies neer waar u maar wilt en kunt u ze gemakkelijk verplaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld leen tv’s of verrijdbare tv’s! U betaalt per tv-ontvanger, waardoor draadloze televisie dus bij uitstek geschikt is voor kleine bedrijven.

Heeft u behoefte aan net wat meer opties, zoals Programma Gemist, On Demand of zelfs tv in het buitenland? Ga dan voor interactieve tv. Hiermee hebben u en uw klanten net een wat luxere televisie-ervaring. Ook heeft interactieve tv opties voor extra zenderpakketten, zoals bijvoorbeeld FOX Sports of Videoland. Let wel op of uw televisies geschikt zijn voor interactieve tv.