Gepubliceerd op 10 november 2017

Cyber Security informatie ook voor U?

KCSSWaarschijnlijk denkt u dat dit voor u niet van toepassing is maar niet is minder waar. De dreiging neemt toe maar de beveiliging blijft achter.

Veel bedrijven krijgen zo veel informatie over wat er allemaal kan gebeuren met de data die op uw systemen/computers staan dat het niet meer overzichtelijk is.

Misschien zeggen de woorden AVG, Ransomware, Mallware u iets?
De nieuwe wetgeving vergt een nog betere bescherming van de gegevens van uw klanten dan voorheen.

Hierbij zal de verantwoordelijkheid liggen bij de bedrijven, het is dus van groot belang dat een bedrijf ten alle tijden kan aantonen dat het de data van personen en klanten veilig heeft opgeslagen.

Indien een bedrijf niet aan deze regels voldoet kan het een hoge boete verwachten, tot een maximum van 20 miljoen van 4% van de wereldwijde omzet.

Wat doet KCSS?
In een notendop: Voor kleine en middelgrote organisaties een geïntegreerde cybersecurity monitoring en alarmeringssysteem aanbieden. Daarmee leveren we inzicht in het actuele niveau van informatiebeveiliging en eventuele risico’s.
Niet als momentopname (“snapshot”), maar volcontinue (“live stream”).

Wij van KCSS kunnen u de zorgen over deze verplichte gegevensbeveiliging uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Een veilig gevoel voor een betaalbare prijs. KCSS regelt het.
www.kcss.nl
Kiotoweg 321
3047 BG Rotterdam
+31 10 307 46 46