Gepubliceerd op 18 oktober 2019

Culinair genieten aan de oude gracht voor zakelijk en particulier

Mahanakorn is sinds 1990 al een begrip voor gasten die culinair willen genieten van de Thaise keuken aan de Oudegracht in Utrecht.

Sinds het begin staan onze Thaise chefs en bediening altijd klaar om de gasten mee te nemen op een mooie reis door Thailand met authentieke gerechten vers bereid met finesse & smakelijke ingredienten. Service, kwaliteit en ambiance staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Avond uit bij Mahanakorn is dan ook echt een mooi avond uit, onze gerechten kunnen gepaard worden met prachtige wijnen die de belevenis van de culinaire uitstap ten goede komen. Onze locatie is niet alleen geschikt voor een gezellige avond maar is ook zeker aantrekkelijk voor zakelijke gasten die graag met relaties op goed niveau willen dineren. We bieden ook de mogelijkheid om met grote groepen te dineren, borrelen en ook uit te breiden naar netwerk events op een monumentale locatie in het Domstad.

Mahanakorn is in 2013 gerestyled en kreeg een modern Aziatisch ambiance waarbij de traditionele thaise karakters worden versterkt met ornamenten uit Thailand. De kaart heeft een ruime keuze aan authentieke gerechten met een keuze van mild tot zeer pittig. Er wordt strikt gewerkt met recepten die in de laatste 30 jaar alleen maar zijn verbeterd. De highlights van onze kaart zijn zeker de Tom Kha Kai (kippensoep met kokos), Sateh Kai met huisgemaakte sate saus en de hoofdgerechten zoals rundvlees met oestersaus en broccoli, poh taek – verschillende soorten vlees en vis in een rode curry en de verse ananas gevuld met verschillende soorten vlees en thaise groenten. Alle gerechten worden op bestelling bereidt met verse ingredienten.

Kortom voor alle gasten is er een ruime keuze bij Mahanakorn om een culinaire avond met een groep of een zakelijke diner te beleven.

Mahanakorn
Oudegracht aan de Werf 140
3511 AL Utrecht, Netherlands
Telefoon:030 233 3545