Gepubliceerd op 23 januari 2019

Bedrijfsruimtes met kantoor op duurzaam bedrijfsterrein Halfweg II Spijkenisse beschikbaar

Sluiten uw zakelijke voornemens niet aan bij uw huidige bedrijfsruimte? Op bedrijventerrein Halfweg II in Spijkenisse zijn meerdere bedrijfsunits voor de verhuur beschikbaar. Door de ligging vlak bij de A15, Botlek en Rotterdamse haven zijn de units ideaal geschikt voor logistieke- of industriële bedrijven.

Op de Bohrweg zijn diverse units beschikbaar met de onderstaande metrages:
ca. 120 m² bedrijfsruimte + 35 m² kantoorruimte of ca. 217 m² bedrijfsruimte + 43 m² kantoorruimte. Daarnaast beschikken alle units over o.a. een overheaddeur met separate loopdeur, entresolvloer, toilet en pantry. Er zijn mogelijkheden om meerdere bedrijfsruimtes samen te voegen.

De directe omgeving

  • Voldoende gratis parkeermogelijkheden
  • Q4 2019 aanleg Solar Parking (parkeerplaats met honderden zonnepanelen, met zo’n 100 elektrische laadpunten)
  • 5 minuten rijden naar A15
  • 4 minuten rijden naar winkelcentrum ’t Plateau met o.a. Albert Heijn, Action, Basic Fit en diverse horecagelegenheden
  • 3 minuten lopen naar Carlton Oasis Hotel voor vergader-/bespreekruimtes en lunch-/dinermogelijkheden
  • 5 minuten lopen naar bushalte, met verbinding naar metrostation Spijkenisse Centrum
  • 10 minuten lopen naar Hartelpark voor een (lunch)wandeling


Ondernemen op Bedrijventerrein Halfweg II

Bedrijventerrein Halfweg II is een van de drie halfweg bedrijventerreinen in Spijkenisse. Het terrein is ca. 33 hectare groot en kent een grote diversiteit aan bedrijven en bedrijvigheid. Dit zijn voor een grotendeel bedrijven die verbonden zijn met het havengebied van Rotterdam (Botlek – Europoort – Maasvlakte gebied), zoals logistieke- en industriële dienstverleners, ship providers en toeleveranciers van materialen en producten.

Vanuit de Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering werken alle ondernemers en eigenaren in het gebied samen om de kwaliteit van de bedrijfsomgeving te verbeteren. De hoofdactiviteiten van de BIZ zijn o.a.: veiligheid, bereikbaarheid, duurzaamheid en terreinmarketing en promotie.

Op het terrein (voor het Carlton Oasis Hotel) wordt eind dit jaar een Solar Parking aangelegd. Dit is een parkeerplaats met honderden zonnepanelen, waar zo’n 100 elektrische laadpunten op staan. Het initiatief hoort bij meer duurzame maatregelen voor het bedrijventerrein.

Meer informatie

Dit object met eigen ogen bekijken? Plan dan nu een bezichtiging in. Met een van onze bedrijfsmakelaars verkent u een-op-een het pand en de directe omgeving. U heeft direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Een bezichtiging bij Ooms Makelaars is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel direct:  010-424 8888.

Bekijk meer foto’s en lees alle objectinformatie