Gepubliceerd op 12 april 2018

Gratis cursus digitale marketing voor ondernemers

Leer in 90 minuten fundamentele pijlers voor succes met digitale marketing


Als Google Premier Partner speelt Team Nijhuis mee op het hoogste niveau. Maar wat heb je aan kennis als je deze niet kunt delen? Wij vinden het belangrijk om inzichten te delen met jou als ondernemer. Of je digitale marketing nou zelf wil doen of het wil uitbesteden aan een specialist. Wij vinden dat elke ondernemer de basisprincipes van digitale marketing moet kennen. Betekent overigens niet dat je zelf aan de knoppen moet zitten.

Digitale marketing is de groei motor van jouw bedrijf. Leer in 8 stappen hoe jij meer kunt halen uit digitale marketing. De gehele cursus doorloop je in slechts 90 minuten.

Inschrijven voor de gratis cursus

PS.

Niet iedereen is AdWords specialist en jij als ondernemer hoeft dit ook niet te zijn of te worden. Maar je wilt wél weten wat er mogelijk is binnen marketing en wat de ontwikkelingen zijn. Wij werken volgens het beroemde en bewezen See, Think, Do, Care marketingmodel van Google. Dit model leggen we je ook uit in module drie van de cursus. Dankzij dit model zet je marketing in, in verschillende fases van de klantreis. Aanwezig zijn op de momenten die tellen. In de See-fase zien we bijvoorbeeld YouTube steeds groter worden en steeds meer ondernemers ontdekken hiervan de kracht. Met deze cursus hopen wij ondernemers te kunnen inspireren over wat digitale marketing kan betekenen voor jouw bedrijf. Als je de mogelijkheden niet kent, kun je ze immers ook niet benutten. Schrijf je snel in voor de gratis cursus.

 

Onze partners