Gepubliceerd op 15 november 2017

De ideale locatie voor ondernemend Zuid-Holland

Het organiseren van een zakelijke bijeenkomst is een behoorlijke klus. U wilt uw bezoekers verrassen met een boeiend en inspirerend evenement, of het nu gaat om een beurs, training of presentatie.

Over een succesvolle bijeenkomst wordt lang nagepraat, een zorgvuldige voorbereiding is dus belangrijk. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om zich hierin te verdiepen? Het professionele team van Cascade neemt alle facetten rondom de organisatie graag voor u uit handen.

Cascade

Cascade is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, zowel voor bedrijven, verenigingen en particulieren, en heeft een scala aan mogelijkheden te bieden. De tien beschikbare zalen zijn verschillend van formaat en bruikbaar voor allerlei doeleinden. Heeft u bepaalde wensen op het gebied van de aankleding, uitstraling of technische middelen? Wilt u uw gasten trakteren op een gezellige borrel met hapjes, heerlijke lunch of culinair diner? Dat kan allemaal, in overleg wordt uw bijeenkomst of evenement voor u compleet op maat uitgevoerd.

In de regio staat Cascade vooral bekend om het hoge niveau van de service en voorzieningen, en de fijne ontspannen sfeer. Op de onafhankelijke website Meeting Review wordt Cascade met een gemiddeld cijfer van 9,2 bijzonder hoog gewaardeerd. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de flexibiliteit en betrokkenheid van de medewerkers, de gastvrije ontvangst en de warme uitstraling van grandcafé BOVEN, oftewel de foyer op de eerste verdieping. Ondernemers hebben BOVEN. ontdekt als ideale ontmoetingsplaats of flexwerklocatie tussen afspraken door.

Voor theater- en filmliefhebbers is Cascade dé plek om de beste cabaretiers, muzikanten en films te bewonderen. Het is een intiem en gezellig theater, waarin wekelijks voorstellingen te zien zijn van bekende namen en aanstormende talenten. Ook de theaterzaal is beschikbaar voor zaalverhuur en kan omgebouwd worden tot grote plenaire presentatieruimte of feestzaal voor bedrijfsfeesten of jubilea.

Maar er zijn nog meer pluspunten. Bij Cascade bent u verzekerd van schappelijke tarieven. En door de centrale ligging (nabij de A15 en A16) is Cascade goed bereikbaar, met een bushalte pal voor de deur. In de directe omgeving zijn er ruime, gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en beschikt over moderne technische faciliteiten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op de website www.events-cascade.nl of neem vrijblijvend contact op met Aafke van de Peppel-Vonk, e-mail: a.vdpeppel@stichting-cascade.nl of bel 078-6819230.

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50   3341 BE
Hendrik-Ido-Ambacht