Gepubliceerd op 9 januari 2019

Private lease van XLEasy is ideaal voor iedereen

Private lease van XLEasy is perfect voor starters, gezinnen en senioren. XLEasy is dé laagdrempelige en aantrekkelijke leasemaatschappij voor iedereen. Wij bieden maximale keuze voor elke doelgroep. Onze leasecontracten richten zich primair op particulieren en daarnaast zijn er veel voordelen voor de zakelijke (zzp’er) gebruiker.

Grootste wagenpark voor ieder contract
Wij bieden praktisch iedere auto aan en veel is bespreekbaar. Van een compacte wagen tot een comfortabele middenklasser, de keuze aan mooie merken en modellen is enorm. Of het nu gaat om kort of lang leasen, wij inventariseren al jouw wensen en denken volledig met je mee.

Als onafhankelijke leasespecialist hebben wij veel ervaring en we maken het verschil met onze optimale persoonlijke klantbehandeling. Verwacht bij ons dus geen keurslijf, maar maatwerk. 

Zorgeloos de weg op met XLEasy
Kies je voor private lease van XLEasy, dan profiteer je van veel voordelen:

  • Easy communicatie: face to face en gemakkelijk
  • Geschikt voor starters: je leaset al een auto vanaf 18 jaar
  • Eerlijk en transparant: geen kleine lettertjes
  • Flexibel: bij onvoorziene situaties zijn we zeer flexibel
  • Geen borg of aanbetaling: geen extra kosten
  • Geen zorgen: bij ons hoef je alleen maar te rijden en te tanken

In het private leasecontract zijn de volgende kosten en verzekeringen inbegrepen: reparatie en onderhoud, pechhulp, vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur, motorrijtuigenbelasting en verzekeringen als WA en all-risk.

Zakelijk autorijden zonder bijtelling
Bij zakelijke lease heb je zowel te maken met de maandelijkse kosten van het leasecontract als de fiscale bijtelling vanwege eventueel privégebruik. Kies je ervoor een auto privé te leasen, dan sluit je het contract af als particulier en vervalt de bijtelling. Bovendien kun je €0,19 per gereden zakelijke kilometer aftrekken van je winst.

Ontvang je van jouw werkgever een mobiliteitsbudget? Ook dan kun je kiezen voor een private leaseauto van XLEasy.

Wel is het zo dat je een BKR-registratie krijgt en dat de btw niet aftrekbaar is. In de praktijk weegt het vervallen van de bijtelling echter op tegen het btw-nadeel. Deze constructie is dus voor zakelijk gebruik in veel gevallen zeer aantrekkelijk.

Hoogste nieuwe binnenkomer WUA Global

In het laatste onafhankelijke onderzoek over de private leasemarkt* eindigt XLEasy als hoogste nieuwe binnenkomer op plek zes. Het doel van de benchmark is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de ontwikkelingen in deze jonge en snelgroeiende markt. Het onderzoek richt zich onder andere op: wat is de digital experience van potentiële klanten die zich oriënteren op een leaseauto, welke aanbieder kiest men en wat zijn de redenen.

Kiezen voor private lease van XLEasy is kiezen voor een zeer compleet product. Wil je vrijblijvend met een van onze adviseurs bespreken wat we voor je kunnen betekenen? Vul gerust het contactformulier in, stuur een mailtje naar info@xleasy.nl of bel met 055-539 55 70.

www.xleasy.nl 

*WUA Private Lease Insights Update Juli 2018, uitgevoerd door WUA Global

 

Onze partners