Gepubliceerd op 8 april 2021

Goede online zichtbaarheid zorgt voor goede business

Stel, je bent zelfstandig ondernemer of mkb’er en je hebt behoorlijk wat geld, tijd en energie gestoken in een nieuwe of verbeterde website, compleet met professionele fotografie, passende vormgeving en vernieuwde content. Maar als dan blijkt dat je website in Google niet hoog genoeg scoort, loop je toch bezoekers en daardoor potentiële klanten mis. Frustrerend, want daar was die hele investering natuurlijk niet voor bedoeld.

SEO en SEA

Om toch meer relevante bezoekers naar je site te trekken, is het van groot belang dat je SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) op orde zijn. Dat klinkt nogal technisch en dus kun je dat, als je weinig tijd hebt of niet te diep in de materie wilt duiken, het beste uitbesteden aan een gespecialiseerd internetmarketingbureau.

Local Scope is zo’n bureau. Door de combinatie van hoge kwaliteit, lage tarieven en een non-nonsense werkwijze, zijn zij bij uitstek een geschikte partner voor de zelfstandig ondernemer en het midden- en kleinbedrijf. Vanuit de vestigingen in Nieuwegein en Haaksbergen zijn zij landelijk actief. Local Scope levert hét bewijs dat het ook voor klanten met beperkte financiële middelen uitzonderlijke resultaten kan behalen op het gebied van online zichtbaarheid, waardoor deze in staat zijn om een aanzienlijke omzetgroei te realiseren.

Nummer 1 in Google

Een top-10-positie in Google is, bij de juiste zoekwoorden, enorm belangrijk voor elk bedrijf. Meer dan 95 procent van de Google zoekmachine gebruikers kijkt immers niet verder dan de eerste zoekpagina. Daarnaast weet Local Scope maar al te goed dat 75% van alle Google gebruikers kiest voor een zoekresultaat in de top 5. Hun doel is dan ook om de klant eerst in de top 10 te brengen, daarna door te laten stijgen naar de top 3 om uiteindelijk de top-1-positie te bereiken én te behouden. En dat gaat ze prima af.

Toch doet Local Scope doet niet aan mooie beloftes, zoals in deze branche nogal eens gebruikelijk is. Liever laat het de mooie resultaten die het voor haar klanten heeft geboekt voor zich spreken. Nieuwsgierig geworden? Op de website van Local Scope leest u meer over wat linkbuilding voor uw website kan betekenen.

Peter van den Boom

Onze partners