Gepubliceerd op 9 januari 2019

Jouw boekhouding in één uur per week

Jouw partner in ondernemen

Rikst Accountants is een full service accountantskantoor gevestigd in de stad Groningen. Als basis voor onze dienstverlening geloven wij dat een betrouwbare en geautomatiseerde administratie bijdraagt aan succesvol ondernemen. Aan standaard producten zoals jaarrekeningen en aangiften koppelen wij service op het gebied van controlling, bedrijfsadvies, liquiditeitsplanning, begroting, financiële planning en fiscaal advies.

Uw voordelen: Accountancy nieuwe stijl – onze belofte:
– Grip: Zowel op je administratie als op de bedrijfsvoering!
– Focus: Dingen doen die echt belangrijk zijn voor je bedrijf!
– Verhouding privé en bedrijf: Je agenda kunnen afblokken!
– Groei: De mogelijkheden verkennen en benutten!
– Betere liquiditeit: De cijfers laten een mogelijke groei toe!

Hoe kunnen wij jou helpen?
De dienstverlening van Rikst Accountants heeft als doel om meer tijd voor de ondernemer te creëren. Tijd om meer als ondernemer te fungeren. Kostbare tijd die je dan kunt inzetten voor de leuke dingen! Door middel van onze dienstenpakket helpen wij ondernemers dit te bereiken. Je kunt bij ons voor de volgende zaken terecht:

1) Administratie uitbesteden
Wakker liggen vanwege je administratie? Je bent zeker niet de enige. Veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan hun administratie of maken zich zorgen over de betrouwbaarheid van de resultaten. Hierdoor komen ze minder snel toe aan de leuke dingen van het ondernemen. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Sterker nog, dit kan gewoon niet.

Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor je eigen bedrijfsvoering. Rikst Accountants helpt jou daarbij zowel op het gebied van financiële- als loonadministratie. Door zoveel mogelijk de administratie te automatiseren zijn wij in staat jou op dit gebied volledig te ontzorgen.

2) Salarisadministratie uitbesteden
Je kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten. Zij zijn deskundig, oplossingsgericht en proactief. Op deze manier garanderen wij dat de salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

3) Fiscaal advies
De belastingdienst is een partij waar je als ondernemer zo min mogelijk mee te maken wilt hebben. Maar je ontkomt er niet aan. Dus wanneer de belastingdienst om de hoek komt kijken, dan wil je dit zo spoedig mogelijk afhandelen. En hierbij wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is het soms ingewikkelde materie waar je als ondernemer niet altijd de tijd voor hebt om je hierin te gaan verdiepen. Dat snappen wij. Daarom nemen wij graag de regie op ons en ontzorgen wij de ondernemer op dit vlak.

Hierin mag je van ons een proactieve houding verwachten. Wanneer wij zien dat het beter kan, dan stellen wij jou hiervan op de hoogte. Maar ook in bijzondere situaties (denk aan verkoop of staken van je onderneming en het wijzigen van de rechtsvorm) mag je van ons verwachten dat wij jou hierin ondersteunen en voorzien van bruikbaar advies.

4) Bedrijfsadvies
Een goede bedrijfsvoering. Veel ondernemers liggen hiervan wakker. De reden is simpel: ze weten niet waar ze naar toe willen (geen focus) en ze hebben geen grip op de dagelijkse gang van zaken. De reden hiervoor is redelijk voor de hand liggend: tijdsgebrek.

Vroeg of laat loop je als ondernemer vast op vraagstukken die niet alledaags zijn. Hoe fijn is het dan dat de adviseurs van Rikst Accountants jou hierin proactief ondersteunen op basis van actuele cijfers en trends. Als ondernemer heb je er als het ware een business coach bij.

Hulp nodig? Maak geheel vrijblijvend kennis met Rikst Accountants!
Jouw voordelen:
– Gratis oriëntatiegesprek om de grootste uitdagingen boven tafel te krijgen
– Plan van aanpak met mogelijke oplossingen & actiepunten voor deze uitdagingen
– Antwoord op jouw vragen van ervaren professionals
– Geheel gratis en vrijblijvend

Neem contact op via onze website: https://www.rikst.nl/contact

Onze partners