Gepubliceerd op 10 juni 2021

Veilig vergaderen in Groningen

Op zoek naar een coronaproof (vergader)locatie in Groningen? Met meer dan 15.000 aan oppervlakte is er voldoende ruimte om op een veilige en prettige manier vergaderingen te organiseren. 

Vergader- en evenementenlocatie

MartiniPlaza in Groningen is de grootste vergader- en evenementenlocatie van Noord-Nederland en heeft alle (vergader)ruimtes aangepast volgens de laatste richtlijnen vanuit het RIVM. Of het nu gaat om een vergadering of training, vak- of publieksbeurs, congres of andere bijeenkomst. MartiniPlaza laat zien dat een zakelijke bijeenkomst en anderhalve meter heel goed samen gaan.

“De 1,5 meter in MartiniPlaza was goed te managen. De grote van de groep maakte ook dat we verantwoord actieve werkvormen kunnen doen in werkelijk waar een balzaal! Wat nu erg fijn werken is in deze tijden”

Zalen en faciliteiten

Bij MartiniPlaza hebben we de ruimte. Er is een uitgebreid aanbod aan ruimtes en zalen. MartiniPlaza beschikt over 14 ruim opgezette vergaderzalen, 4 moderne congreszalen, 2 royale foyers, een theater en topsporthal en 3 grote expositieruimtes. Alle ruimtes beschikken over uitstekende technische voorzieningen. Daarnaast beschikt MartiniPlaza over een eigen restaurant en cateringservice.

”Onlangs heeft onze stafdag bij jullie plaatsgevonden. Ik vond het allemaal erg goed geregeld, zeker m.b.t. de geldende COVID-19 regels.” (reactie projectmanager)

Veilig en zorgeloos vergaderen

Veiligheid staat voorop. Bij MartiniPlaza kunnen we samen met u coronaproof uw bijeenkomst organiseren. Hoe wij dit doen?
– We houden afstand en creëren ruimte
– Desinfectiestations bij alle zalen en ruimtes
– Gescheiden in- en uitgangen
– Verplichte looproutes
– Gebruik van mondkapjes
– Geplaceerde zitplaatsen
– Hygiëne manager (bewaakt maatregelen Covid-19)
– Gebruik van tijdsloten
– Ervaren eventmanagers

Mogelijkheden en arrangementen

De verschillende vergaderruimtes zijn beschikbaar voor een aantal uren, een halve dag, een hele dag of meerdere achtereenvolgende dagen. De ruimtes kunnen naar eigen wens worden ingericht én zijn schakelbaar waardoor ze geschikt zijn voor elke vorm van vergaderen. Eén van onze accountmanagers zorgt voor persoonlijke begeleiding en dient als uw vaste aanspreekpunt. Naast volledig maatwerk zijn er ook complete vergaderarrangementen beschikbaar.

Hybride evenement

Een combinatie tussen een off- en online evenement? Ook dit is mogelijk bij MartiniPlaza. Het online publiek ziet en ervaart dezelfde beleving als het fysiek aanwezige publiek. Enige verschil is de locatie waarop het publiek zich bevindt.

Dé evenementenlocatie van Noord-Nederland

Met ruim 50 jaar ervaring zet MartiniPlaza de toon in de evenementenbranche. Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw bijeenkomst, volgens de richtlijnen vanuit het RIVM. Bij MartiniPlaza kunt u vertrouwen op alle aandacht, tot in de kleinste details. Alles is in huis: techniek, horeca, kennis en ervaring.

Bereikbaarheid, parkeren en overnachten

MartiniPlaza is gunstig gelegen aan de Ringweg van Groningen aan de A7, beschikt over goede parkeergelegenheid (ruim 1.000 plaatsen) en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (station op loopafstand en een bushalte voor de deur). Voor meerdaagse evenementen werkt MartiniPlaza samen met verschillenden hotels in de omgeving.

Coronaproof vergaderen in Groningen? U bent van harte welkom bij MartiniPlaza in Groningen.

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
Tel. 050 5222 777
Email: info@martiniplaza.nl
www.martiniplaza.nl

Foto: Martiniplaza

Onze partners