Gepubliceerd op 20 januari 2019

Alleen tot 15 maart! De unieke Formule 1 posterkalender 2019 met je eigen logo

De Formule 1 is populairder dan ooit. Max Verstappen houdt half Nederland aan de buis gekluisterd, ook al is het midden in de nacht. Op maandag gaat op het werk alleen maar over de verrichtingen van Max. In Zandvoort liggen de plannen klaar om het Formule 1 circus naar Nederland te halen. Kortom, de Formule 1 is booming. Maar wat kan jij daarmee als ondernemer?

Formule 1 kalenderposter

Bij Formule1kalenders.nl zijn we gek op autoracen. We volgen al jaren elke Grand Prix en houden nauwlettend al het nieuws bij. 2019 belooft een bijzonder jaar te worden. In China wordt in april de 1000e Grand Prix gereden en natuurlijk hebben we hooggespannen verwachtingen van onze nationale trots Max Verstappen. We hebben het hele Grand Prix seizoen 2019 samengevat op een poster. Alle Grand Prix’s staan er met de circuits en alle bijzonderheden op vermeld. Op die manier weet je alles en mis je niks.

Een jaar lang in beeld

Als ondernemer kan je deze Formule 1 posters bestellen. Het is een uniek cadeautje voor je klanten. Die zullen de poster ophangen in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Je bent op die manier een jaar lang in beeld! Het nieuwe raceseizoen ligt al vast en we zijn klaar om de posters te produceren. Als je ze nu bestelt, heb je binnenkort een unieke premium voor je klanten richting de feestdagen. En daarmee zet je jouw bedrijf voor 2019 op poleposition!

Wacht niet te lang!

Als jij Formule 1 kalenderposters bij ons bestelt, kunnen we ze volledig voor jouw bedrijf aanpassen. Hoewel we snel en hard werken, kost dat even tijd. Wacht dus niet te lang met bestellen. Voor je het weet start het seizoen alweer in Australië. Kijk op formule1kalenders.nl voor de prijzen en alle mogelijkheden.

 

Onze partners