Gepubliceerd op 15 december 2017

Bent u als werkgever voorbereid op ongevallen, brand en ontruiming in uw bedrijf?

Paru BHV opleidingen in Almere, is het grootste opleidingscentrum voor BHV (bedrijfshulpverlening) en bedrijfsveiligheid in Flevoland. Een unieke locatie met inpandige brand- en ontruimingsbanen in Almere, dus perfect voor uw BHV-opleidingen. Zij zijn uw ondersteunende partner in toegesneden maatwerk voor uw bedrijfsveiligheid.

Vele cursisten volgen jaarlijks een of meerdere van de trainingen of een praktijkgerichte cursus. In het BHV-opleidingscentrum vinden iedere dag trainingen plaats die worden gegeven door gekwalificeerde docenten. Het BHV-opleidingscentrum is speciaal gebouwd om een gedegen opleiding te kunnen geven in zowel de BHV-opleidingen als in aanverwante opleidingen zoals: EHBO, Beheerder brandmeldcentrale, agressietrainingen, overvaltrainingen en ontruimingen.

Wat is BHV en waarom is een BHV-cursus zo belangrijk?

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Het is zeer belangrijk dat er binnen een bedrijf een aantal mensen aanwezig is die een BHV-cursus heeft gedaan, uw RI&E bepaalt dit. De bedrijfshulpverleners nemen het voortouw bij calamiteiten binnen uw bedrijf. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een BHV’er, een Ploegleider BHV en een Hoofd Coördinator BHV.

“Haal uw cursus BHV Basis nu in slechts één dag”

Vaak wordt er gedacht: ‘’Er ontstaat geen brand of andere gevaarlijke situatie in mijn bedrijf.’’ Maar wat als deze situatie zich wel voordoet? Heeft u dan de kennis en ervaring in huis voor goede hulpverlening? Voor de bedrijfsveiligheid is het van groot belang dat er een aantal BHV’ers aanwezig is in een bedrijf. De BHV’ers weten hoe te reageren in gevaarlijke situaties en kunnen dus, wanneer nodig, levensreddende Eerste Hulp uitvoeren.

Theorie en Praktijk

Tijdens een BHV-cursus wordt er onderscheid gemaakt tussen de theorie en de praktijk. Bij het theoretische gedeelte leert u over bepaalde situaties en hoe daarop gereageerd moet worden. U krijgt informatie over reanimatie en hoe daarbij gehandeld moet worden. Daarnaast zal in het praktische gedeelte daadwerkelijk geoefend worden.

Een Basis BHV-cursus bestaat uit ontruiming, een beginnende brand blussen, het omgaan met brandblussers, reanimeren, AED en levensreddende eerste hulp. Paru BHV Opleidingen biedt de cursus BHV-basis en BHV-herhaling in slechts één dag voor u aan.
Bij Paru BHV Opleidingscentrum kunt u naast de Basis BHV-cursus ook nog de Ploegleider basis BHV-cursus en de Hoofd BHV/coördinator volgen.

Diensten

Naast de diverse opleidingen verzorgen zij 
ook de controle en keuringen van Brandblussers, EHBO-koffers, nood- 
en vluchtwegverlichting.
Ondanks allerlei voorzorgsmaatregelen en preventieve voorzieningen kan het toch voorkomen dat er een calamiteit ontstaat. Vanwege de levensbedreigende situatie die dan voor de mensen in dat gebouw kan ontstaan, vooral als gevolg van de grote rook- en hitteontwikkeling, is het van groot belang dat het gebouw zo snel mogelijk verlaten kan worden. Om dit te bereiken is het opstellen van een ontruimingsplan noodzakelijk. Paru richt zich op deze ontruimingsplannen en een aantal aanverwante producten en diensten.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs, de koffie staat klaar. Zij geven u graag een rondleiding in hun opleidingscentrum en bespreken uw wensen.

PARU BHV Opleidingen

Damsluisweg 95, 1332 EB Almere
Telefoon 036 – 737 03 52
Mobiel 06 – 42 80 60 25
E-mail Receptie@paru-oc.nl

Onze partners