Gepubliceerd op 10 maart 2020

Samrate, kredietwaardigheid van elk bedrijf gratis online!

Samrate de Google van bedrijvenprofielen is vandaag online gegaan. Waar je bij Google alle websites kunt vinden, vind je bij Samrate alle bedrijven, inclusief kredietwaardigheid en indien beschikbaar de financiële gegevens.

Dus wil je weten met wie je zaken doet? Dan kun je vanaf vandaag kijken op http://www.samrate.com. Samrate heeft als missie:  Elke rechtmatige factuur binnen 30 dagen betaald. Dit kan alleen wanneer je weet dat je klant kredietwaardig is, of niet. Aan de hand daarvan kun je veel beter een gesprek met je klant / leverancier aangaan. Franck Antonides oprichter van Samrate wil dit bereiken door van elk bedrijf een bedrijfsprofiel online te brengen met daarin de kredietwaardigheid van het desbetreffende bedrijf.

Samrate heeft de afgelopen jaren over meer dan 2.500.000 miljoen bedrijven in Nederland informatie verzameld en brengt deze informatie middels bedrijfsprofielen de komende maand. Dit om te zorgen dat Google en onze servers niet optilt raken.

“Wij hebben keihard gewerkt, om te zorgen dat ondernemers zich geen zorgen meer hoeven te maken over de betaling van hun openstaande facturen.” Aldus Franck Antonides initiatiefnemer Samrate.

Niet elk bedrijf zal blij zijn met het feit dat hun kredietwaardigheid online staat / komt te staan. Gelukkig omarmt 97% van alle bedrijven het principe en ziet in dat er echt wat aan het betalingsmoraal van bedrijven gedaan moet worden. Nog dit jaar zal van elk bedrijf een bedrijfsprofiel / kredietrapport online beschikbaar zijn. Ondertussen is Samrate bezig om de website en data verder te verbeteren en uit te breiden.

Nieuwsgierig? Kijk op www.samrate.nl

Onze partners