Gepubliceerd op 10 april 2018

Primeur! Het elektrische vliegtuig komt naar Cleantech Tomorrow

Heb jij je al aangemeld voor de Businessdag van Cleantech Tomorrow? Het event voor duurzaamheid in de praktijk in Oost Nederland. Kom ook op dinsdag 24 april van 15:00 tot 22:00 op Airport Teuge.

Ed Nijpels en nog meer topsprekers

Natuurlijk gaat hij het hebben over de stand van zaken bij het Nationale Klimaat- en Energieakkoord. Ed Nijpels staat om 16.15 uur op podium 1. Maar liefst 4 podia zijn gevuld met interessante cleantech sessies en sprekers, waaronder plastic visser Marius Smit en bergbeklimmer Katja Staartjes. Kijk hier voor het volledige programma op Cleantech Tomorrow.

Primeur! Het elektrische vliegtuig

De Pipistrel Alpha Electro komt naar Cleantech Tomorrow. Op dit moment zijn er 25 van deze elektrische vliegtuigen ter wereld en deze nummer 25 komt ‘vers uit de fabriek’. De impact van de luchtvaart op het milieu is groot en wordt alleen maar groter. Milieuvriendelijke oplossingen, zoals elektrische voertuigen, zijn dan niet langer een probleem voor het klimaat maar een oplossing. Elektrisch vliegen is de toekomst en jij hebt de unieke kans om het vliegtuig nu al te bewonderen.

Meer informatie over sprekers, programma en nog veel meer op: www.cleantechtomorrow.nl . De entree voor de Businessdag is gratis, meld je wel van te voren aan.

Kom ook met het hele gezin naar Cleantech Tomorrow op 20 (lokale activiteiten in Epe en Voorst) en 21 april (Publieksdag Airport Teuge). Lees meer op www.cleantechtomorrow.nl

Onze partners