Gepubliceerd op 2 april 2019

Dell Boomi breidt strategische samenwerking met NetSuite verder uit

Dell Boomi lanceert eerste SuiteSuccess-cloudoplossing; dankzij snelle integratie van NetSuite en Shopify kunnen retailers commerciële processen automatiseren.

Dell Boomi™ kondigt vandaag de eerste in een reeks nieuwe accelerators aan. Met deze accelerators, die zijn gebaseerd op de SuiteSuccess cloudoplossingen van NetSuite, kunnen klanten sneller omzet genereren en hun efficiëntie verbeteren. De eerste verkrijgbare accelerator is de Boomi Integration Accelerator voor NetSuite en Shopify. Daarmee kan men eenvoudig de activiteiten in alle verkoopkanalen managen dankzij de geautomatiseerde verwerking van order-, voorraad- en factuurgegevens.

Boomi biedt ruim 200 applicaties en databronnen die werken met NetSuite, zowel on-premises als in de cloud. “Dankzij SuiteSuccess kunnen onze klanten profiteren van de enorme hoeveelheid branchespecifieke best practices en domeinkennis van NetSuite om sneller omzet te genereren, de efficiëntie binnen hun bedrijf te vergroten en te groeien,” aldus Max van Eeghen, director EMEA sales en business development bij Dell Boomi.

Met de Boomi Integration Accelerator voor NetSuite en Shopify kunnen retailers snel Shopify implementeren voor hun e-commerce activiteiten en NetSuite gebruiken voor hun kernprocessen. Op die manier kunnen ze hun verkoopactiviteiten verder automatiseren en hun productcatalogus en bestellingen synchroniseren met de voorraadgegevens. De nieuwe accelerator is speciaal bedoeld om klanten snel aan de slag te laten gaan met meerdere verkoopkanalen. Ook kunnen de klanten hun activiteiten op het gebied van bestellingen, voorraad, productcatalogi, orderafhandeling, betalingen en retouren verder uitbreiden.

“Veel organisaties vertrouwen al geruime tijd op Boomi voor het verbinden van hun applicaties, data en mensen’, vertelt Jason Maynard, hoofd van Global Field Operations bij NetSuite. ‘Met de combinatie van SuiteSuccess en het krachtige integratieplatform van Boomi kunnen klanten sneller groeien en zich gemakkelijker aanpassen aan veranderingen. Dit is het resultaat van een minder complexe IT-omgeving en het werken volgens de best practices voor hun bedrijfstak.”

SuiteSuccess is een kant-en-klare cloudoplossing die uitgebreide domeinkennis combineert met standaard workflows, KPI’s en dashboards. Dankzij SuiteSuccess profiteren klanten van NetSuite al binnen 45 dagen van de voordelen van de cloud.

Onze partners