Gepubliceerd op 22 juni 2020

Verrassend vernieuwd en alles onder 1 dak

Met 20 nieuwe zalen, 314 gerenoveerde hotelkamers, nieuwe lounge, bar, restaurant en receptie zijn wij helemaal klaar voor de toekomst!

Onder de rook van Amsterdam vindt u Van der Valk Hotel Haarlem, gelegen aan de rand van het prachtige oude stadscentrum van Haarlem. Met zeer uitgebreide congresmogelijkheden, luxe en moderne hotelkamers, sfeervolle bar en restaurant en volop gratis parkeergelegenheid zijn wij een perfecte locatie voor alle zakelijke bijeenkomsten.

De afgelopen jaren heeft Hotel Haarlem een grootse renovatie ondergaan; de nieuwe entree met roltrappen, de vernieuwde receptie en lounge, Birdy’s Bar en Restaurant Martinus zijn nu geheel eigentijdse ruimten met een lichte en moderne, sfeervolle inrichting. De 314 nieuwe hotelkamers, 20 zalen en 400+ parkeerplaatsen met opladers en snelladers maken het geheel compleet. Het gehele hotel beschikt tevens over gratis snelle WiFi. Sinds mei 2013 is Hotel Haarlem in bezit van het Greenkey Gold certificaat. Om voor deze Green Key certificering in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. De certificering staat garant voor de vrijwillige inzet van Hotel Haarlem om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van haar verlangt.

2 volledige zalen-etages

Met trots presenteert Hotel Haarlem 20 nieuwe zalen, waaronder 4 boardrooms. Een aantal van deze zalen kunnen worden samengevoegd, waardoor een zaal van zelfs 840m² kan worden gecreëerd. De royale Foyers maken deze vergader-etages helemaal compleet, hier genieten onze gasten van de breaks met heerlijk koffie, cappuccino, thee of een frisdrankje, en van de diverse gezonde, zoete en hartige snacks welke de gehele dag worden verzorgd. De zalen zijn allen uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals laserprojectoren en bieden samen meer dan 2000m² ruimte.

Restaurant Martinus, Birdy’s Bar en terras

Het geheel vernieuwde Restaurant Martinus is geopend, hier kunt u uiteraard iedere dag heerlijk à la carte lunchen en dineren. Daarnaast zal hier, zo snel als mogelijk, weer het bekende lunchbuffet en de feestelijke zondagsbrunch plaatsvinden.

De nieuwste hotspot van Haarlem is Birdy’s Bar, een heerlijke plek voor een kopje koffie, lunch, diner, een mooi (speciaal-)biertje of een heerlijk wijntje. De sfeervolle haard en vele gezellige hoekjes geven een prettige sfeer. Boven in de bar is er ook een vide gecreëerd met een waanzinnig uitzicht over de bar en de entree, zeer geschikt voor ontvangst van uw gasten of een afsluitende borrel na uw bijeenkomst. Ook kunt u op de vide of in de bar  uitstekend flexwerken. Vanuit zowel het restaurant als de bar heeft u direct toegang tot het nieuwe zonnige terras.

Hotel Haarlem is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de ligging is ideaal nabij belangrijke uitvalswegen zoals A9, A4 en A5. Op dit moment hanteren wij uiteraard de regels van het RIVM en zullen de opstellingen in de zalen en de reserveringen in de bar en het restaurant op 1,5 meter afstand geplaatst worden. Tevens zijn er voorzieningen voor het ontsmetten van handen en zijn er looproutes aanwezig, zodat u tijdens deze periode veilig kunt samenkomen.

Van der Valk Hotel Haarlem

Toekanweg 2
2035 LC Haarlem
Tel: 023-5367500
Email: haarlem@valk.nl
www.hotelhaarlem.nl

Onze partners