Gepubliceerd op 15 november 2018

Könst houdt de spanning erop

Al 50 jaar “Könst-stukjes”

Könst  Elektrotechniek is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar profileert als totaalinstallateur op het gebied van de elektrotechniek.

Het bedrijf wordt geleid door Marco van Harten en Bert de Bruin. Marco van Harten: “Wij zijn actief in de industriële installatietechniek, tele- en datacommunicatie, industriële automatisering, bouw van besturingspanelen en beveiligingstechniek. Deze disciplines lopen allen in elkaar over binnen het dienstenpakket en dit maakt het voor een klant erg prettig om met Könst samen te werken. Alle besturingspanelen worden ontworpen, getekend en in huis gebouwd. De beveiligingssystemen bestaan uit toegangscontroles, inbraakinstallaties en brandmeldinstallaties. Dit alles wordt door ons geëngineerd, ontworpen, aangelegd, in bedrijf gesteld en volledig onderhouden, daar waar mogelijk op afstand.”

Afhankelijkheid van Elektrotechniek
Alle bedrijven zijn afhankelijk van hun technische installaties. Het is rampzalig als de aansturing van processen niet goed functioneert. In ons vakgebied zijn er tegenwoordig veel persoonlijke wensen en de technische mogelijkheden zijn groot. De directie en medewerkers van Könst Elektrotechniek volgen dan ook de ontwikkelingen op de voet. De monteurs volgen bijscholingslessen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

“Kwaliteit is binnen ons vakgebied het sleutelwoord”, aldus Marco van Harten. “Door het leveren van de juiste kwaliteit op het juiste product, bedienen wij de klant zoals deze behandelt wil worden. Volledig ontzorgen is het motto hierin. Door deze marktbenadering brengen wij Elektrotechniek op een hoger niveau!”

Technisch veel mogelijk
Wij hebben deskundige medewerkers in dienst op ieder vakgebied, werken met de allernieuwste technologie en garanderen onze vaste klanten een 24-uurs storingsservice. Het is een uitdaging voor onze vakmensen om de wensen van de klant om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp voor de gewenste elektrische installatie.

Maar hier stoppen onze activiteiten niet, aansluitend aan de levering en installatie leveren wij een pakket aan onderhoudsactiviteiten om uw product in goede staat te houden. Uw vervoermiddelen gaan toch ook ieder jaar voor onderhoud naar de garage? Het pakket dat noodzakelijk is stellen we tezamen vast, van 24-uurs observatie tot jaarlijkse thermografische inspectie conform NEN3140 aan toe.

Door onze manier van aanpak en het leveren van constante kwaliteit hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd.

Wilt u ook zo’n tevreden klant worden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, wellicht kunnen wij u ergens mee van dienst zijn.

Könst Elektrotechniek BV
Reigersbos 1
2461 TV  Ter Aar
0172-539536
Info@konst-elektrotechniek.nl
www.konst-elektrotechniek.nl