Zoekresultaten voor 'menukaart'
Extra klimaatbeleid maakt Nederland onafhankelijker en zorgt voor groene economische groei. Maatregelen die leiden tot bijna 25 miljoen ton minder... Meer lezen »
Rockgood Creative Studio uit Grou wordt gerund door Dennis Mein. Hij is als grafisch vormgever heel breed georiënteerd en in zijn vakgebied... Meer lezen »
VHC ActiFood viert in januari 2025 haar 25-jarig jubileum en dat gaat niet onopgemerkt voorbij! Op 20 en 21 januari organiseert de horecagroothandel... Meer lezen »
Herkenbaar? Je zoekt op je telefoon ‘even’ de menukaart van jouw favoriete restaurant op; hebben ze ook vega-opties voor je vriendin? Je... Meer lezen »
Appèl is mede-eigenaar geworden van het Bossche bedrijf Oven aan, Kom Eraan. Door deze samenwerking gaat de cateraar dagverse warme... Meer lezen »
Als het aan FrieslandCampina ligt, wordt Chocomel ook in de horeca hét drankje dat mensen bestellen om te genieten van gezamenlijke mooie... Meer lezen »
Als er één sector is waarbij rages, trends en tijdelijke revoluties een enorme rol spelen, dan is het de horeca. Grotere restaurants... Meer lezen »
Maar liefst 317 ton CO2 bespaard door verduurzaming van voedselaanbod in Gelderland Wegens prachtige resultaten is het programma Gelderland... Meer lezen »
Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, het vernieuwende beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich... Meer lezen »
Heb je tijdens een drukke dag de kans om kort naar buiten te gaan en iets doen in het groen? Zeker doen! Het is goed voor je mentale welzijn, je komt... Meer lezen »
In sommige Europese landen is het nog heel gebruikelijk om aan het eind van de dag voor een aperitief op een terrasje te gaan zitten. Ook wordt er... Meer lezen »
Op 30 juni 2023 organiseert de Junior Kamer Nijmegen (JCI) weer het Dinner In The Sky. Een once in a lifetime ervaring op grote hoogte met het... Meer lezen »
De aspergesoep van twee sterrenchef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve uit Waalre, kun je online bestellen en overal thuis laten... Meer lezen »
De HACCP-regels zijn streng. Dat weet iedere restaurantkeuken. Logisch ook, want je wilt dat je klanten veilig en hygiënisch kunnen eten.... Meer lezen »
Bij een gloednieuwe horecagelegenheid horen natuurlijk prachtig gedekte tafels. Professioneel bestek mag niet ontbreken: hiermee proeven klanten... Meer lezen »
Ben je van plan om een restaurant te openen of zijn de huidige producten aan vervanging toe? Dan zijn er een aantal horeca benodigdheden die echt... Meer lezen »
Voor ondernemers die een restaurant of hotel hebben is het belangrijk om innoverend te blijven. De wensen en behoeften van gasten veranderen constant... Meer lezen »
Het aantal startende ondernemers in Nederland blijft hoog, blijkt uit recente cijfers van de Kamer van Koophandel. Sinds de coronacrisis zijn veel... Meer lezen »
De franchiseketen Fat Phill’s opent de 6e vestiging in Zoetermeer. Dit fasfoodrestaurant staat bekend om zijn op Amerikaanse wijze gemaakte... Meer lezen »
Pionier achter Dopper gaat nijpend horecapersoneelstekort te lijf en jaagt plant-based systeemverandering aan In tijden van een nijpend... Meer lezen »
Er zijn 20 resultaten