Zoekresultaten voor menukaart

Zoekresultaten voor 'menukaart'


Menukaart voor groene groei: voorstellen voor een onafhankelijk, schoon en welvarend Nederland

Menukaart voor groene groei: voorstellen voor een onafhankelijk, schoon en welvarend Nederland

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2025

Extra klimaatbeleid maakt Nederland onafhankelijker en zorgt voor groene economische groei. Maatregelen die leiden tot bijna 25 miljoen ton minder... Meer lezen »


Een grafisch vormgever die elke uitdaging aangaat

Een grafisch vormgever die elke uitdaging aangaat

Geplaatst op: maandag 13 januari 2025

Rockgood Creative Studio uit Grou wordt gerund door Dennis Mein. Hij is als grafisch vormgever heel breed georiënteerd en in zijn vakgebied... Meer lezen »


25 jaar VHC ActiFood: Feestje? Dat regelen wij!

25 jaar VHC ActiFood: Feestje? Dat regelen wij!

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2024

VHC ActiFood viert in januari 2025 haar 25-jarig jubileum en dat gaat niet onopgemerkt voorbij! Op 20 en 21 januari organiseert de horecagroothandel... Meer lezen »


Is jouw website responsive?

Is jouw website responsive?

Geplaatst op: maandag 29 april 2024

Herkenbaar? Je zoekt op je telefoon ‘even’ de menukaart van jouw favoriete restaurant op; hebben ze ook vega-opties voor je vriendin? Je... Meer lezen »


Cateraar Appèl mede-eigenaar warme maaltijdenleverancier Oven Aan Kom Eraan

Cateraar Appèl mede-eigenaar warme maaltijdenleverancier Oven Aan Kom Eraan

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2024

Appèl is mede-eigenaar geworden van het Bossche bedrijf Oven aan, Kom Eraan. Door deze samenwerking gaat de cateraar dagverse warme... Meer lezen »


FrieslandCampina kiest voor Menuez International voor herpositionering Chocomel in de horeca

FrieslandCampina kiest voor Menuez International voor herpositionering Chocomel in de horeca

Geplaatst op: dinsdag 21 november 2023

Als het aan FrieslandCampina ligt, wordt Chocomel ook in de horeca hét drankje dat mensen bestellen om te genieten van gezamenlijke mooie... Meer lezen »


Bereid je horecabedrijf voor en zet jezelf (weer) op de kaart

Bereid je horecabedrijf voor en zet jezelf (weer) op de kaart

Geplaatst op: vrijdag 6 oktober 2023

Als er één sector is waarbij rages, trends en tijdelijke revoluties een enorme rol spelen, dan is het de horeca. Grotere restaurants... Meer lezen »


Gelderland van Morgen wegens succes verlengd

Gelderland van Morgen wegens succes verlengd

Geplaatst op: dinsdag 5 september 2023

Maar liefst 317 ton CO2 bespaard door verduurzaming van voedselaanbod in Gelderland Wegens prachtige resultaten is het programma Gelderland... Meer lezen »


Unieke jaarronde vakbeurs en inspiratieplatform voor hospitality- en  interieurbranche Daily Trade Fair Venlo opent 24 september 2023

Unieke jaarronde vakbeurs en inspiratieplatform voor hospitality- en interieurbranche Daily Trade Fair Venlo opent 24 september 2023

Geplaatst op: donderdag 29 juni 2023

Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, het vernieuwende beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich... Meer lezen »


Werkgeluk

Werkgeluk

Geplaatst op: dinsdag 27 juni 2023

Heb je tijdens een drukke dag de kans om kort naar buiten te gaan en iets doen in het groen? Zeker doen! Het is goed voor je mentale welzijn, je komt... Meer lezen »


De horecabranche heeft het moeilijk dit jaar

De horecabranche heeft het moeilijk dit jaar

Geplaatst op: donderdag 8 juni 2023

In sommige Europese landen is het nog heel gebruikelijk om aan het eind van de dag voor een aperitief op een terrasje te gaan zitten. Ook wordt er... Meer lezen »


‘Once in a lifetime’ ervaring op grote hoogte onder het genot van een exclusief diner

‘Once in a lifetime’ ervaring op grote hoogte onder het genot van een exclusief diner

Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2023

Op 30 juni 2023 organiseert de Junior Kamer Nijmegen (JCI) weer het Dinner In The Sky. Een once in a lifetime ervaring op grote hoogte met het... Meer lezen »


Sterreneten steeds toegankelijker

Sterreneten steeds toegankelijker

Geplaatst op: woensdag 26 april 2023

  De aspergesoep van twee sterrenchef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve uit Waalre, kun je online bestellen en overal thuis laten... Meer lezen »


Voedseletiketten printen hoeft niet duur te zijn

Voedseletiketten printen hoeft niet duur te zijn

Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2023

De HACCP-regels zijn streng. Dat weet iedere restaurantkeuken. Logisch ook, want je wilt dat je klanten veilig en hygiënisch kunnen eten.... Meer lezen »


Bestek kopen voor in de horeca? Hier moet je op letten

Bestek kopen voor in de horeca? Hier moet je op letten

Geplaatst op: woensdag 28 december 2022

Bij een gloednieuwe horecagelegenheid horen natuurlijk prachtig gedekte tafels. Professioneel bestek mag niet ontbreken: hiermee proeven klanten... Meer lezen »


De 5 must haves voor elk restaurant

De 5 must haves voor elk restaurant

Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2022

Ben je van plan om een restaurant te openen of zijn de huidige producten aan vervanging toe? Dan zijn er een aantal horeca benodigdheden die echt... Meer lezen »


Trends voor ondernemers binnen horeca

Trends voor ondernemers binnen horeca

Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2022

Voor ondernemers die een restaurant of hotel hebben is het belangrijk om innoverend te blijven. De wensen en behoeften van gasten veranderen constant... Meer lezen »


Waar moet je op letten bij het sfeervol inrichten van een restaurant?

Waar moet je op letten bij het sfeervol inrichten van een restaurant?

Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2022

Het aantal startende ondernemers in Nederland blijft hoog, blijkt uit recente cijfers van de Kamer van Koophandel. Sinds de coronacrisis zijn veel... Meer lezen »


Fat Phill’s opent nieuwe vestiging in hartje Zoetermeer

Fat Phill’s opent nieuwe vestiging in hartje Zoetermeer

Geplaatst op: maandag 13 juni 2022

De franchiseketen Fat Phill’s opent de 6e vestiging in Zoetermeer. Dit fasfoodrestaurant staat bekend om zijn op Amerikaanse wijze gemaakte... Meer lezen »


EERSTE ONLINE HORECA ACADEMY MET  PLANT-BASED FOCUS

EERSTE ONLINE HORECA ACADEMY MET PLANT-BASED FOCUS

Geplaatst op: woensdag 1 juni 2022

Pionier achter Dopper gaat nijpend horecapersoneelstekort te lijf en jaagt plant-based systeemverandering aan In tijden van een nijpend... Meer lezen »


Er zijn 20 resultaten

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.