Gepubliceerd op 12 maart 2019

Anne Bijvank nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk

Anne Bijvank start per 1 april 2019 als Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk. Aan Bijvank de taak om de klantgerichte dienstverlening verder te optimaliseren en bij te dragen aan het realiseren van de groeiplannen van SUSA.

Bijvank is een bekend gezicht binnen SUSA. In 2011 zette zij als student haar eerste stappen binnen het bedrijf als Recruiter en stroomde na enkele maanden door naar Accountmanagement, waar ze operationele klantcontacttaken uitvoerde. Op deze afdelingen ontdekte ze haar passie: klantcontact. Na het afronden van haar opleiding Strategisch Human Resource Management ging ze fulltime aan de slag als Accountmanager en is ze inmiddels verantwoordelijk voor het accountteam.

Optimale klantbeleving begint met excellente service
Deze brede ervaring op het gebied van klantgerichte dienstverlening naar zowel student als opdrachtgever, neemt Bijvank mee in haar nieuwe functie als Directeur Operations. Vanaf maandag 1 april is zij verantwoordelijk voor de afdelingen Recruitment en Operations. “De optimale klantbeleving begint met een excellente service. En dat in combinatie met gemak waarbij we de studenten en opdrachtgevers in de gehele customer journey het zo makkelijk mogelijk maken”, aldus Bijvank.

Als Directeur Operations speelt Bijvank een belangrijke rol in het continu optimaliseren van de dienstverlening naar studenten en opdrachtgevers. Het bieden van een excellente klantbeleving staat centraal in de verdere groei van het bedrijf. Een eerste stap daarin is het verder optimaliseren en automatiseren van processen. Daarnaast wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Naast het bedienen van studenten en opdrachtgevers in customer service, logistiek en vervoer worden ook de eerste pilots gedraaid in hospitality en de zorg. Bijvank: “We zetten in op groei zonder voorbij te gaan aan onze basis: een bedrijf dat is opgericht voor en door studenten.”

Over SUSA flexibel studentenwerk
SUSA flexibel studentenwerk is gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools die op flexibele, maar structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. Door middel van het Poolconcept® kunnen werkroosters gemakkelijk worden aangepast aan wisselende studieroosters. Zo wordt studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie geboden.

Met een langdurig betrokken en flexibele studentenpool worden opdrachtgevers gericht ondersteund in het opvangen van pieken en dalen. Daarnaast krijgen ze duurzaam toegang tot een kweekvijver van hoogopgeleid talent. Met meer dan 70 jaar ervaring in werving, selectie en planning van HBO- en WO-studenten is SUSA kennispartner in capaciteitsmanagement en talentontwikkeling.

Onze partners