Gepubliceerd op 10 maart 2019

Meeting, workshop of werkoverleg? Cascade biedt u kleinschalige zaalhuur op een unieke locatie

Bent u op zoek naar mooie, goed bereikbare en betaalbare vergaderruimte in het groene hart van de Drechtsteden? Met alle voorzieningen die het u zo gemakkelijk mogelijk maken? Neem dan eens een kijkje bij Cascade; wij verrassen u graag!

Cascade beschikt over tien verschillende zalen. De oppervlakte, inrichting en gebruiksmogelijkheden kunnen per zaal variëren, dus afhankelijk van uw wensen ontvangt u een voorstel op maat. Ook voor een kleinschalige bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres; al vanaf 87 euro per dagdeel huurt u een ruimte. Ideaal voor een werkbespreking, workshop of presentatie. In onze kleinere zalen bieden wij dagelijks onderdak aan allerlei professionele partijen; van taalcursus tot agressietraining en van brainstormsessie tot bijeenkomst voor bedrijfshulpverleners.

Inspiratie
Sfeer en omgeving zijn bij elke zakelijke bijeenkomst van grote invloed. De sfeer in Cascade wordt door onze huurders omschreven als vriendelijk, ontspannen en gastvrij. Daarnaast geeft de aanwezigheid van het theater en grandcafé BOVEN een laagdrempelig karakter aan de ambiance. In de omgeving van Cascade kunt u tijdens een break de benen strekken in het groene Baxpark, daar hoeft u alleen de straat maar voor over te steken. Heerlijk om even een frisse neus te halen en daarna vol inspiratie en creativiteit weer aan de slag te gaan!

Service
Minstens zo belangrijk als een mooie locatie, vinden wij het om een goede service te bieden aan onze huurders en hun gasten. Daarom denken wij vooraf met u mee over uw wensen. U kunt rekenen op vakkundig advies over de zaalopstelling en andere voorzieningen. Bij de zaalhuur is het gebruik van audiovisuele middelen zoals een beamer en laptop maar ook een flip-over inbegrepen. Ook als u nog andere technische wensen heeft, regelen wij dit graag voor u.
Wilt u naast de koffie en thee in de zaal ook gezellig met elkaar lunchen of een borrel na afloop organiseren om na te praten? Onze catering – uit eigen keuken – wordt geserveerd met een glimlach!

Bereikbaar
Cascade is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto (in de nabijheid van de A15 en A16) als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving is er ruim voldoende gratis parkeerruimte, pal voor de deur zijn er enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden. Ook is het gebouw voor hen prima toegankelijk; we beschikken over een lift en een mindervalidentoilet.

U kunt ook virtueel bij Cascade binnenwandelen en de ruimten bekijken via http://bit.ly/Cascademaps. Toch liever persoonlijk contact voor meer informatie of een afspraak maken om de zalen te bezichtigen? Neem contact op met planner/eventcoördinator Aafke van de Peppel-Vonk via 078-6819230.

www.evenementen.stichting-cascade.nl