Gepubliceerd op 25 oktober 2018

Reviews als marketingtool

Als bedrijf wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn. Maar dat is niet altijd even makkelijk voor elkaar te krijgen. Een website die je hierbij wat zou kunnen helpen is NederlandReview maar op wat voor een manier zal deze review website je kunnen helpen? Wat zal jouw bedrijf nou eigenlijk hebben aan de reviews die op NederlandReview worden geplaatst?

Hoe makkelijk zal het zijn een bedrijvenpagina aan te vragen op NederlandReview? Zul je hierdoor echt meer klanten krijgen? En wat voor website is NederlandReview nou eigenlijk überhaupt? Hier vertellen we je graag wat meer over zodat je wat meer inzicht krijgt in deze pagina voor reviews van klanten.

  

 

 

(Foto: Flickr)


Wat is NederlandReview?
NederlandReview is een website waar klanten reviews over ieder soort bedrijf kunnen achterlaten. De mensen achter NederlandReview plaatsen allerlei bedrijven, waarvan het jouwe er eentje zou kunnen zijn, op hun website en geven de klanten van deze fitnessscholen, autoverhuurbedrijven of aanbieders van wintersportvakanties dan de ruimte om een review achter te laten. Dit kan enkele voordelen hebben voor jouw bedrijf en die voordelen zullen we dan ook hieronder toelichten.

Reviews bij Nederland Promoten je Bedrijf
Of je nou een verzekeringsmaatschappij bent of juist een webwinkel hebt, je wilt dat ze je weten te vinden. Mensen zoeken graag reviews op voor ze een product kopen. Ze willen het liefst weten met wat voor soort bedrijf ze te maken hebben voordat ze er zaken mee doen. Dit geldt voor ieder soort bedrijf. Door op een website als NederlandReview te staan laat je mensen dus weten dat jij er bent.

Ze kunnen jouw telecombedrijf, financiële dienst of vakantiebedrijf tegenkomen als ze op zoek zijn naar bedrijven in die sector.

Je kunt namelijk op NederlandReview zoeken naar bedrijven in een bepaalde categorie maar ook een specifiek bedrijf opzoeken. In beide gevallen is er kans dat jouw bedrijf naar voren komt. Zo maak je dus naam voor jezelf. Dit trekt dan weer meer klanten aan                                                                                                                                                                                                                    

 

 

(Foto: Flickr)

Reviews Geven Klanten Vertrouwen
Natuurlijk kun je nog zoveel naam voor jezelf maken en klanten naar je bedrijf toelokken, maar daar zal je niet heel veel aan hebben als je ze niet aan jouw autodienst of restaurant weet te binden. Door op NederlandReview te staan wek je sowieso al het vertrouwen dat je open staat voor meningen van klanten. Als deze klanten dan een positieve review achterlaten zullen potentiële klanten, degenen die jouw bedrijf op NederlandReview tegenkomen als ze naar een leuke cadeauwinkel of dierenspeciaalzaak zoeken, eerder geneigd zijn om jouw energiemaatschappij ook eens te proberen. Ze weten dan immers in ieder geval dat je transparant met je klanten om wilt gaan. Mocht er eens een negatieve review komen (en we weten allemaal dat dat wel eens voor kan komen, hoe goed je ook je best doet om klanten te pleasen) dan geeft NederlandReview de mogelijkheid om hier als bedrijf

op te reageren en eventueel het probleem op te lossen. Je laat dan zien dat klachten serieus genomen worden. Op die manier werkt jouw bedrijfspagina op NederlandReview dan als een uitstekende marketingtool.

Denk je dat jouw bedrijf wat aan NederlandReview zou kunnen hebben? Kijk dan snel eens op de website en het bijzonder op hun pagina voor bedrijven.