Triunify Nederland

Triunify Nederland

Welkom op onze bedrijfspagina! Wij helpen leiders en ondernemers op het unieke snijvlak van trauma, leiderschap en topprestaties.

Met ons werken?

Neem telefonisch contact op of boek een kosteloos strategiegesprek.

Integrale psychologie van trauma, leiderschap en topprestaties

Voor ondernemers, directeuren en bestuurders die hun leiderschap en zakelijke resultaten naar een significant hoger niveau willen brengen – maar vastlopen met zichzelf, hun wonden en hun blokkades.

Diensten: – Integrale Psychologie; – Brainspotting; – Executive coaching; – Leiderschapsontwikkeling.

USP’s: – De mate van diepgang, consistency en integratie persoonlijk/zakelijk; – Duurzaam resultaat op alle relevante levensgebieden; – Revolutionaire nieuwe methodes binnen een integraal psychologisch kader.

Onopgeloste traumasporen zijn niet alleen van grote invloed op persoonlijke levenskwaliteit maar ook op leiderschap, ondernemerschap en zakelijk functioneren.

Meer horen over ons werk en onze visie?

Bezoek onze website, abonneer je op de Innerlijk Leven Podcast (Spotify, Apple of Google Podcasts) of beluister Dirk Jan Versluis in gesprek met Gerhard te Velde, host van de Groeivoer voor Ondernemers Podcast (BNR Dutch Podcast Award 2020).

Je kunt af en toe ook artikelen van ons lezen op o.a. ManagementSite en MT/Sprout.

 

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.