Marketing in beeld

Marketing in beeld

Marketing in Beeld is dé narrowcasting specialist van Nederland en België. Wij leveren professionele en eenvoudig te bedienen narrowcasting oplossingen voor diverse doeleinden. Met etalage displays en schermen in winkels, bedrijven en verenigingen bedienen we onder andere tankstations, kwekerijen, sportverenigingen, huisartsen, makelaars en supermarkten.

 

Marketing in Beeld is de narrowcasting specialist van Nederland en België. We leveren professionele, eenvoudige te bedienen narrowcasting oplossingen voor diverse doeleinden. D.m.v. etalage displays/ etalage schermen in winkels, bedrijven en verenigingen. We bedienen o.a. tankstations, kwekerijen, sportverenigingen, huisartsen, makelaars en supermarkten. Vanuit een goede content strategie, produceren wij content pakketen voor jouw narrowcasting, socials, websites en shops. Ook creëren wij reclame platforms via narrowcasting. Wij plaatsen digitale schermen bij diverse bedrijven en sluiten deze op elkaar aan. Daarnaast exploiteren wij Westland-Reclame TV een lokaal advertentie platform van TV schermen op diverse Westlandse (top) locaties!

Artikelen van Marketing in beeld

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.