PC-Opruimen.nl

PC-Opruimen.nl

Zoekt u computerhulp aan huis? Uw adres in Apeldoorn voor hulp bij pc of mac opschonen en het sneller maken van uw trage computer, laptop of tablet.

Even voorstellen

Mijn naam is Nico Scholtens en ik ben in 2016 met een gespecialiseerd team mijn eigen bedrijf begonnen.

Bij ons kunt u terecht voor echt persoonlijke computerhulp aan huis. Ons werkgebied is regio groot Apeldoorn. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Ugchelen, Beekbergen, Twello, Teuge, Klarenbeek, Zutphen, Wenum-Wiesel, Vaassen, Epe, Vierhouten, Olst, Wijhe, Emst, Elspeet, Hoog Soeren, Uddel, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Voorst, Wilp en Brummen. Maar uiteraard ook Arnhem en Oosterbeek. U kunt doordeweeks, maar ook ‘s avonds en op zaterdag gebruik maken van onze service en een afspraak maken. Onze specialisatie is het opschonen, sneller maken en beveiligingen van computers, laptops en tablets, voor alle verschillende versies van Windows en Mac systemen.

Onze kernwaarden

We behandelen onze klanten op de manier zoals we zelf behandeld willen worden. Van ons mag u verwachten dat we Klantvriendelijk, Eerlijk en Betrouwbaar zijn. Zodra u contact met ons opneemt, gaan we een oplossing voor u zoeken. Wij streven naar volle tevredenheid van onze klanten, dus ons werk zit er pas op als u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Artikelen van PC-Opruimen.nl

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.