MONSTR

MONSTR

MONSTR creëert onvergetelijke momenten met betrouwbare Photo Booth verhuur door heel Nederland. Van EPIC Parties tot prachtige Bruiloften, ze bieden hoogwaardige booths met onbeperkt plezier en kostenloze installatie, zodat elk evenement perfect wordt vastgelegd.

MONSTR is dé partner voor het vastleggen van unieke momenten op evenementen door heel Nederland. Gespecialiseerd in het verhuren van hoogwaardige Photo Booths, biedt MONSTR een complete service vanaf de levering tot aan de ophaal, inclusief persoonlijke installatie zonder extra kosten. De missie is om elk feest, bruiloft of evenement te transformeren met spontane fotomomenten en verrassende aankleding. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien, van het creëren van een gezellige sfeer tot het leveren van onvergetelijke herinneringen. Met een MONSTR Photo Booth is elke gelegenheid een kans om blijvende indrukken te koesteren, versterkt door professionele ondersteuning en een focus op kwaliteit en plezier.

Artikelen van MONSTR

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.