Kiwatt B.V.

Kiwatt B.V.

Op onze website heeft u de mogelijkheid om een quick scan uit te voeren. Zo ziet u in 1 oogopslag welke batterij het beste bij u past: https://www.kiwatt.nl/quick-scan/

Energie binnen handbereik

Kiwatt wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. De tijd dat energieopslag een avontuur was, is voorbij. De energietransitie is in uitvoering, en begint bij u- en onszelf. Op de zaak, en thuis.

Het geheim van de Kiwatt Batterij

Ze zijn er al enige tijd. Thuisbatterijen voor particulieren. En reusachtige energieopslagsystemen. Maar wat u nodig hebt als ondernemer, is iets daar tussenin. Dat is de Kiwatt Batterij. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Lees alles over de Zakelijke Batterij

Groot of klein? In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar! De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30-800 kWh. De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh. 

Monitoren met uw smartphone

U kunt uw Kiwatt Batterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften. Want de vraag is natuurlijk: wat is het beste moment om energie op te slaan? En wanneer kunt u beter energie terug leveren? Hoeveel stroom hebt u nog op voorraad? Met de Kiwatt app hebt u alles inzichtelijk. U kunt eenvoudig keuzes maken en de Batterij naar eigen inzicht instellen.

Kiwatt Flex energie

Kiwatt kent u natuurlijk van de effectieve batterijen voor elektriciteitsopslag. Maar wij gaan een stapje verder. Want de toekomst is elektrisch en daarom introduceren wij hierbij een unieke en ijzersterke combinatie: ons eigen dynamische energiecontract gekoppeld aan onze batterij en app.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.