Kevin van Beek

Kevin van Beek

Kevin van Beek, freelance SEO specialist in Zoetermeer. Decennium aan SEO-ervaring aan klant- en bureauzijde voor o.a. iProspect, Mediablue, PayPal, Allegro, Voetbalshirtskoning, Blokker en Chocolate Company. Mijn focus ligt op B2B leadgeneratie, e-commerce, Internationale SEO en startups.

Je zoekt een freelance SEO specialist die leiding neemt en structureel werkt aan organische groei. Iemand die onderdeel uitmaakt van jouw bedrijf en jouw doelgroep door en door wilt leren kennen voor een SEO-aanpak op maat. Geen accountmanagers of ellenlange SEO audits, waarvan je geen flauw idee hebt wat je ermee moet. Je zoekt een toegewijd SEO specialist als vast contactpersoon met ervaring in concurrerende markten. Zowel een strategisch als uitvoerend specialist, beschikbaar vanaf een paar uur per week.

Als freelance SEO specialist help ik bedrijven met conversie en organic search marketing (SEO). Decennium aan SEO-ervaring opgedaan aan klant- en bureauzijde voor onder andere iProspect, Mediablue International, KLM, PayPal, Allegro, Bakker, Voetbalshirtskoning, Blokker en Chocolate Company. Mijn focus ligt op B2B leadgeneratie, e-commerce SEO, internationale SEO en het helpen van startups.

SEO draait voor mij niet om rankings. Jouw bedrijf als merk en doelgroep staat centraal. Ik werk vanuit een langetermijnvisie met een holistische benadering, waarbij ik het liefst samenwerk met meerdere zoekstrategieën voor synergie. Op deze manier haal ik optimaal resultaat uit alle kansen in het organische zoeklandschap. Ik ben benieuwd wie jij bent en tegen welke SEO-uitdagingen jij aanloopt. Stuur me vrijblijvend een bericht voor een kennismaking en vertel jouw verhaal.

  • Beschikbaar vanaf een paar uur per week tot een volle werkweek.
  • Hulp bij het gehele SEO traject van strategie tot audits, uitvoering en migraties.
  • Geheel zelfstandig of met een team van professionals binnen jouw bedrijf.
  • Ervaren in concurrerende markten (verzekeringen, financiën, energie & retail).
  • Werkzaam op locatie binnen jouw bedrijf of remote vanuit Zoetermeer.

Artikelen van Kevin van Beek

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.