GreenEggTotaal.nl

GreenEggTotaal.nl bestaat in 2022 14 jaar! Al sinds onze start zijn wij een enthousiaste en toegewijde Premium Dealer van Big Green Egg.

Ons uitgebreide Big Green Egg assortiment, onze service & klanttevredenheid, samen met onze aantrekkelijke prijsstelling, zorgen ervoor dat GreenEggTotaal zich onderscheidt als dé aanbieder van buitenkeukens.

Wanneer u een bestelling plaatst voor de Big Green Egg, bellen wij u om een persoonlijke levering in te plannen. Binnen drie werkdagen, en vaak al de volgende dag, is uw Big Green Egg klaar om te barbecueën!

De Green Egg barbecue wordt persoonlijk bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd door onze vakkundige EGG chefs. U kunt na installatie direct een mooi stuk vlees of lekker stuk vis grillen! Bezorging en installatie is inbegrepen in onze prijs, u betaalt dus nooit extra voor onze unieke service!

GreenEggTotaal.nl levert in heel Nederland en België.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.