FinanceTeams

FinanceTeams Finance professionals over de grens met FinanceTeams

Neemt de werkdruk op uw kantoor toe? Bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Wij beschikken over hoogopgeleide medewerkers in Sarajevo voor uw accountants- of administratiekantoor. Door gebruik te maken van onze outsourcing service kunt u profiteren van gemotiveerde en kundige professionals. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Waarom gebruik maken van de talenten van FinanceTeams?

FinanceTeams helpt u bij het oplossen van uw capaciteitsprobleem op personeelsvlak. Door gebruik te maken van onze FinanceTeams professionals wordt uw onderneming ontzorgd. De professionals van FinanceTeams zijn hoogopgeleid, hebben een gezonde dosis humor en zijn gedreven. Wij zorgen voor een goede begeleiding en training waardoor u zich kunt focussen op de groei en continuïteit van uw onderneming.

Kernwaarden

 Innovatief: We spelen continu in op de ontwikkelingen in de markt om toekomstgerichte oplossingen te kunnen aanbieden.  Kwaliteit: Het is essentieel dat alles wat wij doen van goede kwaliteit is. De hoogopgeleide medewerkers worden intern getraind tot professionele accountants met ervaring in het accountantsvak. Wij halen meerdere expertises erbij als dit meerwaarde levert voor de klant.  Grensverleggend: Wij verleggen letterlijk en figuurlijk de grenzen in de constant veranderende markt. Deze kernwaarde komt voort uit onze ambitie om processen te verbeteren.  Probleemoplossend: Wij willen graag de problemen en tekorten oplossen die spelen bij accountantskantoren. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.  Internationaal: Wij hebben een passie voor hoe andere landen en culturen met het accountantsvak omgaan. Graag delen wij onze kennis over de Nederlandse accountancy met de buitenwereld.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.