Fieldwise

Fieldwise

Klantvragen, klachten en tickets efficiënt afhandelen met klantenservice software van Fieldwise. De software oplossingen van Fieldwise bieden hulp voor support-, en kwaliteitsdoeleinden. Voor (klanten)service-, IT- en kwaliteitsmedewerkers.

FWdesk is een modulaire online oplossing die zorgt voor een duurzame relatie met uw klant. Het verbetert uw klachtenmanagement resulterend in een hogere mate van klanttevredenheid en een beter klantcontact. Een unieke combinatie van eigenschappen maakt dit geheel tot een gewilde oplossing die de effectiviteit van klachtenmanagement merkbaar versterkt. Dit softwarepakket omvat o.a. klachtenregistratie, klachtenafhandeling, ticketing en is uitbreidbaar met CRM. Geschikt om zowel meldingen van klanten en leveranciers als ook interne klachten van collega’s en IT te verwerken. Het pakket is zeer kosteneffectief en ideaal voor MKB (midden- en kleinbedrijven).

Artikelen van Fieldwise

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.