Euromate B.V.

Euromate B.V.

Bent u zich bewust van de gevolgen van vervuilde binnenlucht in uw organisatie? 

Door de coronapandemie is er steeds meer aandacht voor het belang van goede luchtkwaliteit. Vervuilde binnenlucht kan grote gevolgen hebben. Denk hierbij aan medewerkers die gezondheidsklachten krijgen, machines die regelmatig storingen hebben of stoffige producten die afgeleverd moeten worden aan klanten. Herkenbaar? 

Door het reinigen van de binnenlucht zorgt Euromate er al meer dan 45 jaar voor dat werkomgevingen veiliger worden. Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en dat het de basis is voor een gelukkig en gezond leven.

Vervuiling zoals virussen, bacteriën, fijnstof, geuren en gassen wordt door onze professionele luchtreinigers geminimaliseerd. Of het nu gaat om oplossingen voor praktijken van huisartsen en tandartsen of klaslokalen, kapperszaken, kantoren en industriële hallen, in tal van ruimtes hangen onze apparaten, overal ter wereld.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda worden onze professionele luchtreinigers in eigen beheer ontworpen en geassembleerd. Eenmaal geplaatst bij de klanten worden de apparaten regelmatig onderhouden door onze ervaren servicemonteurs. We maken zoveel mogelijk gebruik van Europese onderdelen zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

Onze professionele luchtreinigers zijn verplaatsbaar, gebruiksvriendelijk, geluidsarm  en energiezuinig. Naast luchtzuivering bieden wij u ook advies en allround diensten die betrekking hebben op luchtfiltering in alle ruimtes binnen uw organisatie. Denk hierbij onder andere aan het langdurig meten van vervuiling in industriële ruimtes. 

Wilt u ook investeren in een veilige en gezonde werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.