Dynobend bv

Dynobend bv


Dynobend is een internationaal opererende fabrikant van elektrische CNC buigmachines voor het buigen van metalen buizen en profielen.

De elektrische buigmachines worden ingezet voor de productie van halffabricaten in zgn. high volume-low mix voor bijvoorbeeld auto-onderdelen, cabinebouw, stoelframes, stalinrichtingen, trapleuningen, raamprofielen van campers, medische hulpmiddelen, spiralen in warmtewisselaar/warmtepompen en verlichtingsarmaturen.

Al ruim 30 jaar leveren ze wereldwijd buigmachines aan bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals toeleveranciers van de auto-industrie, staal- en constructiebouw, transportsector, fabrikanten van trapliftsystemen, machinefabrieken, metaalverwerkende bedrijvende, meubelfabrikanten en fabrikanten van verwarmings- en koelinstallaties.

Alle kennis en expertise is in eigen huis opgebouwd met een team van 65 gepassioneerde medewerkers, die alles weten over het buigen van metalen buizen, kokers en profielen. Geen uitdaging is te groot. Als de buis of het profiel gebogen kan worden, ontwikkelt en bouwt Dynobend  de oplossing voor de klant.  

 

 

 

Artikelen van Dynobend bv

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.