Basers

Basers helpt u met het vinden van kwalitatieve offshore en nearshore developers. Door het gebruik van ons netwerk ontstaat er een ruimere keuze in hoog opgeleide kandidaten of kandidaten met specifieke skills omdat u verder kijkt dan de grenzen van Nederland. 

Het bedrijf Basers is opgericht door CEO Hanneke van Mackelenbergh. Sinds 2006 werkzaam in de IT business, waarvan 11 jaar bij Tauros Media als projectmanager, Creative Director en COO. Zij heeft ervaring met het managen van IT projecten en beschikt over een groot netwerk van ofsshore en nearshore IT bedrijven.

Basers is opgericht in 2020 en onderdeel van Tauros Media. Tauros Media heeft meer dan 13 jaar ervaring is het outsourcen van ontwikkelaars. Hierdoor is veel kennis aanwezig. Als geen ander weten wij hoe je het beste een team samenstelt maar ook waar de valkuilen en gevaren liggen van offshore en nearshore development.

Het team van Basers zorgt ervoor dat u zonder problemen gebruik kunt maken van een offshore of nearshore development team.

U kunt bij ons terecht voor offshore en nearshore developers die zowel tijdelijk als in vast dienstverband voor u aan de slag kunnen gaan. Het is ook mogelijk om parttime basis gebruik te maken van onze offshore developers, of om deze als freelancer in te huren.

Artikelen van Basers

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.