AllSens geurbeleving

AllSens B.V. is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2007, gespecialiseerd in geurmarketing en Geurbeleving. Ze zijn bekend als 'geurarchitecten' en bieden geuroplossingen voor verschillende ruimtes en bedrijven, variërend van winkels tot ziekenhuizen. 

Geurarchitecten sinds 2007 Van winkel tot ziekenhuis en van praktijkruimte tot parkeergarage. AllSens biedt voor iedere ruimte en onderneming de oplossing op het gebied van geur. Als geurarchitecten creëren wij met onze geuren een beleving die passend is voor uw onderneming en/of huis.  

 

AllSens is Nederlands producent van hoge kwaliteit Zaluti geurmachines. De geurmachines zijn vervaardigd uit duurzame en kwalitatieve staalsoorten, aluminium en leder om uw onderneming te voorzien van de optimale geurbeleving. De speciaal ontwikkelde en verfijnde micronisatie techniek zorgt voor een efficiënte en economische geurverspreiding. Alle Zaluti geursystemen hebben 7 jaar fabrieksgarantie.  

 

Daarnaast worden onze Ambiance Aroma’s geprezen voor haar kwaliteit. Alle aroma’s worden ontwikkeld in Grasse, Frankrijk. Ook wel de parfumhoofdstad van de wereld genoemd. Alle aroma’s voldoen aan de meest recente Europese IFRA, CLP en REACH wet- en regelgeving.  

 

Naast onze duurzame oplossingen ontzorgen wij met ons serviceteam vele klanten en faciliteren wij de installaties en de geurwisselingen. 

Artikelen van AllSens geurbeleving

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.