Albeda College

Albeda is een regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving (mbo en volwasseneducatie). We bieden kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. Met 120 opleidingen en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij één van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam.

Albeda College Economie & Ondernemen
Welkom bij een bedrijvig en ambitieus college dat volop in verbinding staat met het economisch werkveld in de regio Rotterdam-Rijnmond! Wij bieden (Engelstalig) onderwijs in de zakelijke dienstverlening, de retail, commercie en de logistiek. Dankzij intensieve samenwerking met een groot aantal zakelijke partners, doen onze studenten relevante kennis en ervaring op in inspirerende leeromgevingen.  

Het mbo: Mega Belangrijk Onderwijs
We leiden studenten op tot ondernemende en verantwoordelijke burgers die hun eigen mogelijkheden leren creëren. Hen laten uitgroeien tot gewilde en bekwame professionals die hun bijdrage leveren aan de maatschappij is wat wij beogen. Dit doen wij met innovatief, uitstekend en inspirerend onderwijs dat aansluit bij de arbeidsmarkt.

Lees e-zine ‘Onderwijs in een snel veranderende wereld’
Beluister podcast ‘Toekomst economisch beroepsonderwijs in Rotterdam’

Artikelen van Albeda College

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.